Marknadsdag i Nossebro

Vi har varit på besök på marknaden idag,  jag och Ellie och syster.
Köpte oss en marknadskasse från Erikssons, en fin tshirt till Ellie, bärpulver  (svartvinbär och blåbär ), jordgubbar och lite annat smått o gott.
Ska se om blivande chefen ger mig ledigt för att gå på marknad i Augusti för jag vill köpa en jacka och en mössa till Ellie. Men de tror jag nog jag får, lite fördelar ska man väl ha när man är gift med sin chef.
Och just nu ser jag endast massa fördelar med allt vad de innebär. Jag har vänt och vridit på de mesta vad gäller detta och allt nytt, men de är ju fördelar och nackdelar med allt. Har bara 2 helger kvar att jobba t ex men istället lär jag får jobba mig mer svettig om man säger så. Men de gör inget. 
 
Får se vad vi ska hitta på resten av denna dagen då. Rally sen men jag vill träna. Ja jag vet inte vad som händer men de löser sig.
 
Kände mig duktig idag. Ville så gärna ha en glass när vi åkte hem från marknaden. Men jag valde bort den. Det känns bra. 
De är svårt. Jäkla sockersug.  Men de gäller att vinna över hjärnan bara, det går inte alltid men det går om man vill. 
Ska försöka mig på en "så lite onyttiga kolhydrater som möjligt i 1 månad " och jo då det går men visst spelar hjärnan mig spratt hela tiden. Men än så länge har jag vunnit de flesta gångerna.  
 
Idag var Ellie hos tandläkaren oxå och de gick väl sådär. Ville inte riktigt öppna munnen när vi väl satt där, men en liten kik på gaddarna fick hon och de såg bra ut.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0