Marknadsdag i Nossebro

Vi har varit på besök på marknaden idag,  jag och Ellie och syster.
Köpte oss en marknadskasse från Erikssons, en fin tshirt till Ellie, bärpulver  (svartvinbär och blåbär ), jordgubbar och lite annat smått o gott.
Ska se om blivande chefen ger mig ledigt för att gå på marknad i Augusti för jag vill köpa en jacka och en mössa till Ellie. Men de tror jag nog jag får, lite fördelar ska man väl ha när man är gift med sin chef.
Och just nu ser jag endast massa fördelar med allt vad de innebär. Jag har vänt och vridit på de mesta vad gäller detta och allt nytt, men de är ju fördelar och nackdelar med allt. Har bara 2 helger kvar att jobba t ex men istället lär jag får jobba mig mer svettig om man säger så. Men de gör inget. 
 
Får se vad vi ska hitta på resten av denna dagen då. Rally sen men jag vill träna. Ja jag vet inte vad som händer men de löser sig.
 
Kände mig duktig idag. Ville så gärna ha en glass när vi åkte hem från marknaden. Men jag valde bort den. Det känns bra. 
De är svårt. Jäkla sockersug.  Men de gäller att vinna över hjärnan bara, det går inte alltid men det går om man vill. 
Ska försöka mig på en "så lite onyttiga kolhydrater som möjligt i 1 månad " och jo då det går men visst spelar hjärnan mig spratt hela tiden. Men än så länge har jag vunnit de flesta gångerna.  
 
Idag var Ellie hos tandläkaren oxå och de gick väl sådär. Ville inte riktigt öppna munnen när vi väl satt där, men en liten kik på gaddarna fick hon och de såg bra ut.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 


2 årskalas. ❤😍

Vi började helgen med att fira midsommar som Vanligt Hemma med familjen, fast Amanda saknades. Åkte grålle,  plockade blommor,  klädde stången och bara hade mysigt.  Sen avbröt jag helgen med jobb igår.  Men tog ledigt idag då det är Ellies födelsedag.

Idag blir vårat lilla Minsta hjärta "2 gammal"  som hon själv säger.  Så söt och så klockrena kommentarer vid precis rätt tillfällen.  Ja tycker de skulle Vara så roligt om Ja mindes  om Amanda sa likadant när hon var liten,  men tyvärr är inte minnet med mig. 

Började dagen med att sjunga med min vackra stämma för vårt lilla barn, tillsammans  med ytterligare en vacker röst, pappas. 😜 
Sen blev de paket öppning i sängen.  
Ellie fick en jättefin gungställning  med rutschkana (som Dock inte  levererats ännu),  en Hitachi leksaksgrävmaskin som man kan sitta på. Mamma Mu och kråkan gosedjur som är så söta,  och en skrinda,  en 🚜 med släp,  böcker,  pussel, lego,  filmer mm. Temat står ju klart... Inte dockor iaf. Sen åkte vi till spiken som vanligt.  Matade ankor och åt en god laxtallrik.  Promenerade bland de små fiskestugorna,  hoppade i vattenpölar och bara njöt.  
Vi åt bärpajer med grädde och fruktspett När vi kom hem till oss.
Men det märktes  att de blir mycket en sån här dag för henne för hon blir jättetrött och somnar fort.
Ja hur som helst så tror jag hon haft en super mysig o bra dag. ❤ 
Ja en fantastisk dag till ända,  Med bara alla jag älskar. 

Puss och kram 
Anna ❤ 


Vänder blad.

 
 
"Ikväll är det lite firande här på Smörkullen 👑.  Njuter av en kall cider med mannen. (som för övrigt är lite vissen)  Har sannerligen varit en dag med en helt ny vändning,  känns lite som en nystart på något väldigt bra. En bra dag att starta ett helt nytt kapitel på.  Flera saker är orsak till detta,  och det är bara bra saker.  Nu ska jag njuta.  Njuta av att jag är stark,  trots allt.  Njuta av sommaren,  livet och se framåt inte bakåt.  Det  här kommer bli så bra,  det ska jag se till.  Spännande och lärorikt.  Men de är inte lätt att kasta sig ut för ett stup och hoppas att fallskärmen löser ut...  Det vet man aldrig. Men tar man inga risker så kan man aldrig vinna ✌ "
Det är min tur 🍀 nu.  Njut av solen gott folk för snart kommer mitt behagliga väder komma det vet jag. Uppdaterar bloggen  😃 #framtidenförminafötter #jobb #karriärsväng #lycklig #motnyamål2016  #hejamig #stolt
 
Detta skrev jag på instagram för ett litet tag sedan, ifall det inte är någon som har räknat ut de så ligger det till såhär....
 
Jag är oerhört stolt över mig själv faktiskt. Har verkligen gjort något som behövdes.
Jag har sagt upp mig och ska sluta som restaurangansvarig på Rasta.
Jag är inte ledsen över det, snarare mycket lättad. Det är inget som kom plötsligt utan något som jag har kännt en längre tid. Något jag var tvungen att göra helt enkelt. För att kunna gå vidare i livet och kunna må bra till hundraprocent vilket jag långt ifrån gjort det senaste året. Så de känns helt rätt.
 Det känns faktiskt alldeles för jäkla bra.
 
Till slut tog jag steget, rätt ut, än har jag inte landat, men jag kommer att göra det. Och jag hoppas jag kan styra det lite. Men framförallt så är det oerhört kul.
 
Tänker att jag lika gärna kan skriva det här eftersom det inte är någon hemlighet men jag vill ändå ligga lite lågt... ja de klart jag har funderat en hel massa.. på allt.
Men som sagt de flesta vet det nog redan. 
 
Har ett helt oskrivet blad , kanske en hel bok framför mig att fylla med nya friska erfarenheter. 
Det ska bli jätteroligt, men oxå är det läskigt. 
Det var längesedan jag mådde så bra, känns som ett helt riktigt steg i rätt riktning att ta, 
min magkänsla och mitt mående har varit kasst. 
Jag har helt enkelt växt ifrån Rasta, det blev aldrig bra igen. Samma känsla som jag hoppades in i det sista skulle infinna sig, kom aldrig. Hur mycket jag än försökte så kändes det som att detta var enda utvägen.
 
Nu mår jag bra och vill för en gångs skull att tiden ska gå lite fortare. 
 
Puss och kram 
Anna ♡  (modigaste i världen just nu känns det som)

Värken borta.

Jag måste berätta att min värk i nacke och arm är så gott som helt borta. Det är så fruktansvärt skönt. Har börjat träna så smått igen, armar och axlar som jag inte gjort på väldigt länge,   och jösses vad jag märker att man tappar styrka och muskler när man har kortare uppehåll. Men det är bara att kämpa på och fortsätta där man slutade. 
Men det är skönt. Jag Kan träna mer, sover bättre och det är så guld värt. Om det beror på att det gått så pass lång tid, måste minst vara 4 månader, eller om det beror på andra orsaker som jag äntligen tagit itu med , det vet jag inte. Men känslan av mindre stress, mindre inre stress,  bra beslut och en fantastiskt kropp, det måste vara det som hjälpt mig bli frisk även denna gång. 
Sen vet jag att jag måste vara försiktig när det gäller rygg och nacke för dom är inte så starka som dom borde.  Det måste jag se till att träna upp.
 
Ja det känns fantastiskt iallafall. 
Jag är glad. 
Jag är stolt över  att jag äntligen tog steget. 
Det är jag så värd. Att få må bra.
Återkommer, men just nu kan jag inte skriva så mycket som jag vill. 
Hinner inte.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 
 
 
 

Skolavslutning

Idag ska vi på skolavslutning för Amanda som slutar 6an. 😍
så skönt för henne med lite lov,  de behövs. 
Bada och va med kompisar och bara ha de lugnt medans man fortfarande är ganska ung/liten de kan hon behöva för fortare än man anar kommer livet som vuxen.
 
Det blir nog ett bra sommarlov iallafall. Vi hoppas kunna göra mycket kul saker och vara tillsammans. 
 
 
 
 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 

6 juni Sveriges nationaldag 2016

Åh vilken härlig dag vi haft,  spenderat den på Borås djurpark med hela familjen.  Så mysigt och så traditionsenligt.  Men de är skönt med traditionell firande likväl som man ibland kan göra något otippat och gå ifrån det vanliga.  Men de händer inte ofta.  
Dom här godingarna är dom bästa såklart. 

Jag kommer mig glad.  Nöjd och tillfreds.  Senaste dagarna har varit mycket händelserika och jag har gjort saker jag bara drömt om. 
Tids nog..  Tids nog. 

Jag är stolt över mig själv och ser ljust på framtiden. 
Detta blir bra,  såklart.  Det ska jag se till. 
Nu tänker jag se framåt,  allt känns så Mycket lättare,  enklare och jag mår bra,  eller mycket mycket bättre än på länge. 
Godnatt alla och sov  gott det ska jag göra. 😊 

Puss och kram 
Anna ❤ 
Långt emellan gångerna.

De blir långt emellan gångerna ja skriver, men de finns inte tid och inget att skriva heller för den delen. Eller ja de beror ju på hur man ser det.
Värmen är här, inget jag gillar för de är aldrig lagom.  Har aldrig gillat värme.
Svårt med Ellie oxå. Hon är ju jättekänslig. Klär helst på henne precis som med mig själv. Kläder är ju bästa solskyddet men hon är väldigt varm av sig så hon svettas ju massor stackaren.
Har köpt en till sån jättebra solhatt med extra stort brätte och med solskyddsfaktor 50 plus.
Men den är av ett supertjockt tyg och snacka om att va varm.
 
Händer mycket samtidigt som de inte händer något här borta.
Men de är grejer som jag inte har funderat klart på och därmed inte kan yppa om här, då man måste tänka snäppet längre om vem som läser. Vem som pratar med vem och vem det kommer fram till.
Det är nackdel med att blogga.
 
Men en sak är jag säker på. Fast de kan jag inte heller säga här.
Mycket hemlisar blir det.
 
Annars kämpar vi på, med vikt träning och mat.
Amanda är jätteduktig samtidigt som de är så svårt att motivera en tonåring som har sjuhundra hormoner i koppen och är av samma sort som sig själv. Tungt så ini vassen emellanåt.
 
Kämpar själv med mitt sug efter sött, min träning som inte blir som den borde, men de kommer.
 
Ikväll ska vi till Göteborg med jobbet, blodomloppet.
 
Puss & kram
Anna <3

RSS 2.0