Sista november 2015

 
 
Föreläsning.
Ikväll ska jag till Vara på föreläsning med Mia Törnblom. Har lyssnat på nästan alla hennes böcker och dom är jättebra. De ska bli riktigt kul faktiskt. 
 
Idag har jag Och Ellie varit lediga och vi har inte gjort så mycket, varit ute lite, sovit och ätit och sen så kollade vi upp de krånglet med jultidningar så nu är det löst. Det gick jättebra att lösa. 
Ellie mår inte riktigt hundra bra men ja hoppas de inte blir värre.
 
Nu lyssnar jag på Linus Svenning, tänd ett ljus, den är så fantastiskt bra. Han är rätt grym kan man säga.
sjunger otroligt bra.
 
"Fusk"
ja får skriva senare för Ellie mår inte riktigt bra.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 

Tacksam och samtidigt förbannad.

Jag är sur. Eller kanske besviken.  Mest arg. Förbannad. Lessen på att andra människor är så jäkla dumma och elaka.
Amanda har sålt jultidningar för ett förlag. Hon visste väldigt fort vad hon ville  samla till.  En iphone6. Och hon har oxå gjort det.  De slutade ju med att hon tjänade ihop till den och blev jätteglad såklart.  
Den är hon förtjänt av.  Hon har varit jätteduktig även om hennes stackars mamma fått köra runt på henne en del.  Men så är det nog. Det  tillhör väl livet som Mamma. 
 Sen ska ju oxå alla tidningar och böcker ut.  Hon har sålt mest hemomkring här och till släkt och så.  Men oxå till någon i Vara.  Vilket i efterhand inte alls blev så bra om vi tänkt.  Vi har varit där flera gånger men ingen öppnar. Nu har jag tröttnat. 
Blir så ledsen när jag inser att de faktiskt Lika gärna kan vara så att dom verkligen har ångrat sig eller aldrig tänkt köpa heller för den delen. Det skulle ju vara  högst otur om dom är borta alla gånger vi varit där.
Hoppas det löser sig iallafall.  De är så himla tråkigt när de blir så och jag hade ärligt talat inte en endaste tanke på att de kunde vara så.   Är de så som vi tror att dom inte tänker köpa de dom beställt då hoppas jag verkligen att  de straffar sig,  som ja sa till Amanda.  What goes around comes around..  Karma kallas det.  

Tacksam
Jag läser några bloggar och följer även några tjejer på instagram som är i sina IVF resor.
De är roligt,  ledsamt och jobbigt att läsa de dom just nu går igenom.  Är väldigt glad att de fungerar för oss.  Vi är mitt uppe i det som Dom så innerligt längtar efter. Orättvist.  Hemskt.  Jobbigt men helt otroligt fantastisk. 
Är så glad att vi är just här just nu.  Mina fina barn som kan driva mig till vansinne. Men som jag kikar över allt annat på jorden. 
Önskar att alla som vill de ska få ha de lika bra.  
 
 
Julen
Känner mig otroligt tacksam att jag har hela min fina familj att fira med för trots allt så finns de faktiskt människor som inte har någon att fira och vara med under denna fina högtid. Den enligt mi, bästa och vackraste och mest betydelsefulla tiden på hela året.  Tänker ibland på Att det för många många barn och även vuxna inte alls är förknippat med glädje,  att vara tillsammans med sina nära och  kära. De gör mig ont att de är Så.  För det vet jag att det är. Och Säkert närmare än man ens kan ana. 
Idag fick jag veta att "någon"  ska vara alldeles själv på julafton.  "Någon"  som inte alls står mig nära på något sätt men de kändes ändå i hjärtat.  När de blir så påtagligt,  när någon säger det. 
Känner direkt att jag så gärna vill  be den "någon"  att komma hem till oss.  Vara med oss. 
Jag blir riktigt ledsen när ja verkligen förstår att så här är det verkligen för många människor. 
Jag önskar att det fanns någon som brydde sig om alla i världen 🌍,  att alla hade någon. 

Ytterligare en  jobbhelg till ända och imorgon är vi lediga.  Ska pyssla,  ta fram adventsljustaken de glömde ja idag. Och sen ska jag ringa några  viktiga samtal.  Åka till banken. Ja lite såna där saker som gör att det är bra att vara ledig på vardagar ibland. 
Nu ser jag fram emot en kort vecka. Med Ledig helg.  Lördag troligtvis julbord på kinnekulle och söndag heldag med mormor o morfar i Göteborg,  hoppas på bra väder och en tur till Liseberg. Snö kan man väl bara önska sig.. 
Minns vintrarna för sisådär 15 år sen...  De kommer man nog aldrig få uppleva igen.  Tyvärr.  95 var väl snöoväder som hette duga.  Minns alla kvällar och nätter  jag åkt med pappa i lastbilen när han plogat snö. Minnen som jag aldrig kan återberätta för någon för jag skulle aldrig kunna uttrycka känslan i det,  de går bara att uppleva och dom finns så vackert bevarade i mitt huvud för alltid.  
Ibland önskar jag att man fick lov att helt återvända till vissa minnen  i livet,  såna som berör en starkt  och som man aldrig glömmer.  Jag skulle vilja tillbaka till de åren,  jular  som liten,  förväntningar och inga måsten som Nu. Sommarlovet hos mormor och morfar,   när morfar gjorde pipor av ett speciellt träslag.  När vi spelade kort på verandan.  hur jag hjälpte honom i ladugården med djuren. När vi åkte bussen in till stan,  vi köpte alltid brevpapper och gick i parken och kollade på fåglar.  Åt bakelser på fik.  Åkte och fiskade i ån i valborg. Hur jag alltid körde dom till stan så dom fick handla.  
Lilla morfar jag saknar dig.  ❤

Vissa saker skulle jag göra allt för att få uppleva en gång till.. Säga och göra saker som man ångrade man inte sa. 

Oj...  Där skenade jag iväg.  Jo men så Ser väl min vecka ut..  Men den kommer säkert förändras efter hand. Det gör inget. 

Ta hand om varann. 

Puss &  kram 
Anna ❤
Äntligen igen.

Åh vad jag är glad idag.  Dels är jag ledig. Dels så har jag varit och gjort något idag som var väldigt längesen. Jag var på sweetnail eller linns naglar som de heter nu, i Alingsås och pysslade om mina naglar. Fick presentkort förra året i födelsedagspresent och de var 1 år giltighetstid på dessa, så de är i grevens tid om man säger så.
Sen kom ju de stora problemet då!
vad skulle jag göra!
med jobb och en liten plutt som inte kan följa med och att inte ha barnvakt när helst jag vill, så känner jag att jag inte oavsett hur väldigt mycket jag vill, kan göra de jag helst vill, akrylnaglar. Så som jag gjorde innan Ellie kom.
De va inte kul att inse de men men .. den tiden kommer igen då jag kan ta mig friheten att åka och göra detta.
Så nu bestämde ja mig att testa nåt nytt. Shellack. De är som väldigt mycket bättre och hållbarare nagellack. Och jösses va fin ja känner mig. Känns som den gamla tiden även om de inte alls är så märkvärdigt.
Väldigt Mysigt att bara åka och fixa detta iaf, har kvar på presentkorten dock så ja måste åka snart igen. Får se om  ja kan lösa det.  
 
Och sen är jag glad för att ikvällska jag till gymmet. Först ett arm/axel pass och sen discospinning. Sen ska jag hem och krama min man, tror väl att han kom in vid midnatt igår och då sov jag gott.
Ikväll ska jag även kolla lite på mitt kommande schema på jobbet som inte är riktigt bra. Jag ska även kika in på f kassan för att se hur mycket dagar jag har kvar. Hur ja ska göra och om jag ska lägga om de lite efter nyår.
Jag har ingen lust att jobba på sånt sätt Att det gör att Marcus får jobba mer för att hinna med.
Kvällar tex passar inte riktigt. Vilket jag givetvis fått några. Men jag har en plan. 
Och för den delen har jag massor med planer så de är inget problem.
 
Nu ska jag se vad jag kan ordna för mat .
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 
 
 

VAB dag

Ja idag blev det en dag hemma. 
Förkylning och hosta. 
Har sovit väldigt dåligt inatt, somnade sent för att jag först inte kunde sova, sen bråkade nacken och gammalt diskbråck med mig. Hade ont och kunde sen inte sova för det. Så de känns som att ja  inte sovit många minuter i natt. 
Idag blir en lugn hemma dag. 
Hade bokat ett pass ikväll men avbokade det därför att inte skulle hinna, och få stressa järnet efter jobbet,som inte blev av. Marcus kunde heller inte komma hem så de blev som de blev. Synd. 
Får hoppas på imorgon istället.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 

Jag kan!

Jag kan göra flera saker samtidigt om jag måste och vill.  Faktiskt.  Men jag Kan erkänna att de inte är min starka sida. 😜 
Nu bloggar,  lagar mat,  gör mat i ugnen,  diskar,  och grejat jag samtidigt.  De är grejer det Snart blir de att  städa efter lillgrisen som ska få gröt och sedan  sova.   Förkyld och med rinnande näsa,  lite hes och små vissen så får man lägga sig i tid så man orkar  upp till dagis imorgon. 

I helgen har jag satt upp adventsljusstakar och pysslat lite med det.  Så nu släpper den stressen de känns bra.  Varit hos mamma och träffat familjen   känns oxå bra.  

Sen finns de saker som inte känns bra och de är jobbigt.  Men jag funderar vidare.  Lösningen kommer,  men nästan varje gång ja funderar så Kommer ja på Nåt nytt. 
Egentligen är Det inte värt att ens lägga ner tanke och energi på men de är oundvikligt. 
Jag vet att det kommer lösa sig.  Men under tiden är de lite små jobbigt. 

Igår gjorde jag något som jag sällan eller aldrig gör,  rensade bort massor med sk "vänner"  på Facebook.  Har inte längre lust att ha flera stycken som jag knappt känner där,  varför ska dom läsa om mitt liv se vad jag gör för ja vill definitivt inte läsa om dom.  De intresserar mig inte längre. Gjorde samma på instagram.  Känns bra.  
Ändrat i inställningen oxå så De inte längre är offentligt allt.  

Om ja nu skrivit tokigt så är de för att jag skriver i mobilen. 


Dom här 2 💕 får Mitt hjärta att slå lite extra. Dom bästa i mitt liv. 
Mina dina barn som jag är så stolt över. 

Puss & kram
Anna ❤

Mitt i veckanledig.

Känns kul att när jag väl hoppade upp på vågen imorse så visade den -1.6 kg sen sist.  Jag vet att de beror på kosten,  för den är mycket mycket bättre.  Och att de beror på att jag rör mig mer men icke att förglömma att jag inte hysterin tänket på det längre.  
Kosten är bra mycket bättre de sista (trots fusk,  men ja är fortfarande människa jag oxå) och de bero nog delvis och mycket på att jag  Örjan träna en hel del och de vore ju galenskap att medvetet förstöra de med att medvetet äta  fel.  Och träningen ger samma effekt,  att jag gör de så pass mycket mot förut gör ju att jag känner för att äta bättre oxå.  
Och att jag inte längre väger mig 1 gång i veckan.  Orkar inte era den pressen på mig.  De OCH all  annan  press. De tror jag gör mycket för min del,  att bara släppa det lite mer.  
Men som sagt jag fuskar jag oxå,  fast jag har svårt att erkänna de.  Men de är ett sätt oxå. 
 Så även om jag är inne i en sväng med otroligt mycket funderingar och tankar om mycket viktiga  saker så känns de trots  allt bra.  
Skönt att de känns så mitt ibland de jobbiga.  

Men de är väl bara att ta tjuren vid hornen.  För en gångs skull säga vad man tycker och känner och göra något åt situationen. 

Jag tror ändå att allt löser sig till de som var menat att bli och att allt har en mening.  Det måste vara så. Fruktansvärda saker händer

Vad är det som händer i världen egentligen?  De är så tragiska saker, så ofattbara händelser. 
Jag tror oxå att det kommer hända mer och mer tyvärr. Vet knappt inte längre vad som händer med människor.  Varför blir man  så elak? 
Hur ska jag kunna visa mina barn att människor är snälla, att världen är en bra plats att leva på när jag själv börjar tappa tron på det.
Kan inte göra mer än att visa dom rätt och fel och vad mina föräldrar lärt mig.
Men de är ju så att man tänker på allt sånt. Såklart för de kommer närmre oss hela tiden.
 
 De är väldigt synd om alla som drabbas. 
 
Ta hand om varann. 😻
puss &kram 
Anna ♡ 
 
 
 

Kan man påverka?

Kan man påverka framtiden och hur den blir? Ja vet inte riktigt.  Lite kanske. De man kan kan man ju givetvis påverka. 
Ja de blir onekligen Spännande detta.  
Den som lever får se.
 
Men..Idag har vi iaf varit en kortis i Lidköping och nu ätit lunch och pysslar. 
 
Igår kväll var jag och Amanda på discospinning i vanlig ordning. Har verkligen kommit in i en period där jag supergillar dessa pass. De trodde jag faktiskt inte att ja skulle göra igen. Gilla och va med på pass alltså. 
Var ju med på pass när Stefan började på gymmet, de va kul, de va ju TRX bla. 
Sen va de en lång period med mycket enbart styrketräning på gymmet. Där trivs jag allra bäst. Bland alla de stora killarna ( ja nu finns de Inte så många stora killar, de gjorde det då) men dom är på g. 😊 och sen va de en lång period med icke så mycket träning men nu har jag hittat tillbaka lite. Inte ås mycket jag vill men så mycket jag kan, för tillfället.
Som det är nu så har jag 3 pass, styrke pass, styrkespinning och discospinningpass med efterföljande pass bokade i veckan. Känns helt okej.
jätteroligt. 
Träning är viktigt för mig,  mycket viktigt för jag mår så himla bra. 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 

"I have a dream"

Nu är jag på gång känner jag.  Känns riktigt bra.  
Men som alltid så är jag inte nöjd!  
Vill  mer mer mer..  Men  det kommer. 
 Varför kan man aldrig bli nöjd? 

Jag funderar ibland på att de hade varit så himla roligt att vakna upp en dag och få se ut precis så som man vill.  Säg i en veckas tid. 
Hur hade man gjort då!?  
Hur hade du velat ha det? 

Det hade varit så himla kul tycker jag.  

Jag hade velat glida in på gymmet och Bara lyfta  lyfta och lyfta.  Tungt.  Riktigt tungt.  
Önskar mig precis den kropp jag vill ha.  
Jo de är allt något att fundera över.  
Tänk att kunna springa 1 mil utan att dö på kuppen.  Ofta alltså.  Ha så  bra kondis.   Att ha muskler på kroppen som är Precis där och så som jag vill.  
 Det vore nåt det. 
Kanske är nåt att jobba  mot. 😜 

Tar min goa känsla i kroppen och går och tar kväll.  

Natt natt 🌃 
Puss & kram 
Anna ❤ 


Gymmet

Ja har varit på gymmet. Testade ett nytt pass idag. Styrke pass med Maria. 
Hon är himla käck, bra som attan. Helt enkelt en suverän pt. 
Jag har verkligen kommit in i en period med mycket pass. Jättekul. Men ändå inte min grej men de är ett sätt att få komma till gymmet. Alla sätt är bra utom de dåliga ju. Och ja tar alla chanser och tillfällen jag får. Såklart!
 
De jag inte tyckte var bra idag var att jag inte varit på de förut. Visste ju inte vad som väntade. Då ville ja inte ta för tunga vikter ifall jag inte skulle orka. Jag vill gärna känna att jag är helt slutkörd efter ett pass och det var jag inte. Men de är bara på mig själv jag är besviken ingen annan kan hjälpa det..  o  ja är med en gång till ska ja banne mig ta mer vikter.  Orkar mer. Måste kännas som en ut aning och nästan va så ja inte orkar. Då mår ja gott.
Men men bättre att ha gjort något än inte gjort något.
 
Lyssnar förresten på en suveränt bra bok oxå. Fredrik pauluns " blodsockerblues " riktigt bra. GI pratas de mycket om, de är inte riktigt de jag anser är rätt men bra mycket bättre än mycket annat  och mycket intressant. 
 
 
Och så kryper det sakta sakta på mig igen... stressen. Fan. Inre stressen som är så tung och jobbig.  
Känner lite att jag inte vet var jag ska börja ta tag i den. Tycker jag har svårt att prioritera.
Det enda jag vill prioritera är träning. 
Funderar allvarligt på en matkasse så att den biten försvinner. Fundera ut vad man ska äta. Man bara gör och förhoppningsvis går det fort så man kan göra annat. Va med familjen lite eller åka och träna.
 
Vet bara inte vilken som passar oss. Helst vill ja ha en lchf Men de finns Inte här.  Dåligt.
 
Mycket tankar idag har de varit. På allt möjligt.  
 
Jag vill så mycket men jag vet inte var jag ska börja. 
 
😨😩😟😳
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 

Dagis.

Jag blir så trött. Arg och förbannad.
Ska se om jag kan få Marcus att kolla på Ellies dagis vagn. De som är så trist är att den antagligen är trasig i funktionen nu. 
Hur tröga är dom på dagis egentligen? 
Har sagt att bromsen kärvar och är trög om man inte kan använda den ordentligt och att dom inte behöver ANVÄNDA den då. Men jodå använda den och göra sönder den verkar ju de blivit av det.
 
Fan fan fan. 
 
De är inte första gången dom krånglar med den och inte fattar hur den funkar. Allvarligt talat så skulle ja vilja skälla ordentligt på dom, för de känns som ingen vågar säga något heller. 
 
Vi va ju i Ullared i lördags. Märkte inget av att dom slog nytt rekord igen. 37 miljoner.  Typ.
men att ja kan erkänna att lördagar såhär års inte är smart.men vi hade varken kö in eller ut eller trångt där innan så vi klarade oss.
 
Ikväll blir det pass igen.  Har kommit in i en riktigt passperiod. För de händer inte ofta. 
Fast ja vetvarför.... för då får ja verkligen komma till gymmet. ☺ så idag är det styrke pass.  Imorgon styrkespinning och torsdag discospinning och förhoppningsvis  kommer ja dit någon mer gång oxå.
 
Har börjat fundera på att ta fram ljusstakarna i fönstren snart och även börja göra julkorten.
 
Trevlig kväll
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 

Jo men så käckt!

Jag behöver verkligen sova med tanke på  att vi ska upp tidigt imorgon och åka långt men ändå så lyckades jag glömma stänga av de tidiga larmet som väcker mig en hel timme innan ja behövde gå upp idag!  Suck Suck Suck 
hade de i te varit för att ja sminkat mig och klätt på mig och precis skulle ut och göra gröt så hade jag gått ut och tränat. Men sen ska de göras samma procedur igen. Duschas och allt möjligt. Nä de va ja inte upplagd för såhär tidigt.  Men hoppas på en kväll på gymmet istället. 
 
Så här sitter jag. Målat naglar, pysslat om dom lite och druckit te. Lyssnar på MTV otroligt bra kanal  är de visar musikvideos iaf.  
Ska se om lilltrollet vill upp snart. Fixa gröt och lite så.  
 
Ja nu har det gått många dagar sedan vi slutade med nattsnutten.  De känns jättebra, och det känns viktigt och faktiskt viktigast att JAG skulle tycka de va okej. Och de har känns så ett tag nu, att nu vill jag sluta.  Och nästan blivit så att ja tvingat fram det lite. Försökt komma på hur ja ska kunna sluta. Men som vanligt så löste de sig alldeles utmärkt av sig självt. 
Undra när jag ska lita på att saker oftast gör det.  
Oftast är det väldigt enkelt att lägga Ellie oxå.
Om hon är trött såklart.
 Vilket hon ofta är när hon varit på dagis en hel dag.
Vi äter gröt, gosar lite, leker och sen brukar ja fråga henne om hon vill gå och lägga sig.. ofta knallar hon iväg själv, precis som när ja säger att vi ska byta blöja då knallar hon iväg då oxå, så brukar hon prata lite på vägen,  så släcker vi, tar kissekatten  och så kramas vi lite och pussas sen har jag lagt henne i  sängen   och  sagt godnatt. Ibland är hon lessen lite mer men de går över väldigt fort. Sen är de tyst.
Godnatt.
 
Men nu är det god morgon .
 
Där slog vi ihjäl den timmen.
ha nu en riktigt bra dag alla.
 
Ta hand om varann, ge någon en kram, säg något snällt till någon.
DU får igen de , de är jag säker på.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 

Det perfekta livet.

Finns det? 
Nä jag tror inte det. Men ibland önskar jag mig det.
När hjärnspökena väl kommer och oron då är de såååå svårt att mota bort den. De krävs enorm energi  för att hitta positivitet igen..så Ibland får det bara får vara. Bara gå över.
 
Men..Jag blir så glad av att ha  mina fina barn i mitt liv. Ellie, hon är så himla härlig. Hon är så go. Så rolig och fruktansvärt charmig.  
Snäll och lugn. Men har ett hett temperament. 
Amanda är fantastisk hon med, självständig, redig, otroligt slarvig, skön stil. Men på ett helt annat sätt. Det är 2 helt olika barn oxå. För det första är den ena liten och den andra stor. Helt olika människor,  med otroliga personligheter.
Men dom är mina.
Ibland är de så svårt, jobbigt rent ut sagt. 
Ibland blir de bara för mycket,  allt bara rinner över och då är de så skönt att jag vet att jag har dom i mitt liv.
Dom betyder allt. Allt. Allt. För alltid.
Även när de är som jobbigast är dom ändå de bästa jag har. 
 
God natt
puss & kram 
Anna ♡ 
 

Snälla tomten...

Jag önskar mig.. 

Moccamaster 
Huddig jacka 
Pengar 
Trådlösa  hörlurar 🎧 
Snö ❄ ⛄ 
Hemligheter.. 😜 

Puss & kram 
Anna ❤


VAB fusk och styrkespinning.

Ikväll bli det styrke spinningpass på gymmet. Åh va jag ser fram emot de Varje gång.  De är så himla kul att så smått ha kommit igång igen.  Hoppas ju på mycket mer. 
För några dagar sen så frågade en man mig på gymmet om jag varit på discospinningen.  Vi pratade en stund och han undrade mest hur de var. Jag sa som jag tycker,och att de är snäppet jobbigare pga mer styrka. Men Skit kul!
Han sa att han förstod det  eftersom jag alltid tar så Tunga vikter.   Tack du sa jag. Förklarade oxå att jag måste verkligen utmana mig för annars blir de ju inte kul. Sen är de ju himla retligt när man inte orkar alla reps men va fasen bättre de än att inte ha något motstånd alls. Tycker jag.  
Försöker ha i minnet att alla har vi varit barn i börja. 
 
Läste på fb om att föräldrar fuskvabbar mer.
skandal och inte okej tycker jag.
Tycker de är synd för de drabbar alltid de som inte fuskar.  Men de är så typiskt att de alltid finns folk som lyckas hitta sätt att gå runt systemen  och fuska.  Men jag tycker oxå att de är riktigt och rätt att dom blir påkomna  och åker dit på det.  De straffar sig alltid till slut. 
 
Men nu är de snart dags för gymmet.  Fantastiskt skönt ska det bli. 
Idag möttes jag förresten av en vacker lastbil som stod parkerad utanför..  Åh som jag drömde mig bort några minuter..   Tänk om de var min.. 😇😍😔👑💭🚚 

Det var allt för ikväll
Puss och kram 
Anna ❤ 
 
 

Grötkok. Bak och upprörd.

Ny vecka. Måndag.  Och de kan bli en riktigt bra vecka. Jag har jobbat i helgen och är ledig idag.  
De blir nog lite fler såna här goda tekakor och gröt som ska ordnas idag.
Denna veckan blir det minst 2 gånger spinningpass och sen ska jag ta mig till gymmet utöver det oxå. Om ja så ska åka på kvällen så gör jag det. Nu ska jag må bra. Och de vet jag att jag gör när jag tränar riktigt mycket.
 
Dessa tekakor är så himla goda. 
Denna gröten är den Ellie ätit i hela sitt liv. Va roligt  det låter men de är sant. 
Mixar ekologiska havregryn, paltbröd (järn),sen kokar jag upp de i kokos mjölk,  kokos dryck och gammeldags mjölk med lite bovetemjöl i.
Dundergröt.
Den äter Ellie som den är ( i och med att kokos drycken är lite söt i sig så behövs inte något annat, det finns inget tillsatt socker utan är naturligt från kokosnöten)
Tänkte faktiskt be om ursäkt för mig själv i förra inlägget... tog i lite väl mycket. Men de tänker jag inte göra. Jag ångrade mig. Så Tycker jag. Andra kan tycka vad dom vill.  
Den som tar illa vidsig eller ens bryr sig.. ja de får stå för den personen. Jag har aldrig sagt eller menat att jag tycker att de handlar om personer jag känner. De är överlag.
 
För ett par dagar sen bestämde jag mig för att nu måste vi nog ta tag i det här med att gå och lägga sig på kvällen utan snutt. Fram tills typ nu så har jag inte haft något emot att få den stunden på kvällen med Ellie. Men de sista nu så har jag försökt få in mer träning och annat på kvällar så jag inte är hemma när det är läggdags.  Marcus klarar de alldeles galant utan mig. Jag tycker det är bra. Och de funkar fint. 
I förrgår valde Ellie själv att inte snutta. De va skönt för jag har ju lite lätt separationsångest kan man säga.
Första kvällen i lördags gick hur bra som helst.  
Igår gick det inte riktigt lika bra, men då fick Marcus ta över så gick de bra. 
Jag vet att de kommer gå fint detta. Och jag tycker de känns jättebra.  
Lilla kråkan är så himla redig. Vaknade 7.30 imorse. Hon är så duktig på att somna om själv och att vara själv. 
Hon är så lugn, ja när hon bli arg så blir hon ARG men ja menar överlag. Det säger alla faktiskt,  bekanta, nära,  dagispersonal alla säger det. Att hon är så lugn, snäll  och att hon aldrig gnäller och skriker. Och de gör hon sällan. Men Såklart händer det. Hon är inte annorlunda än andra barn, möjligtvis bara mer lugn och snäll och otroligt lätt att ha att göra med. 
Amanda däremot var arg som ett bi imorse. Klockan ringde och ringde. .. ingen gick upp. Jag gick in och väckte henne och ingen gick upp. Då tänkte jag att då får det vara. Man får inte hur mpnga chanser som helst utan då får man b,i varse om vad som händer. Man missar bussen , kommer för sent till skolan och får cykla arg som ett dussin bin. Givetvis så meddelade jag fröken precis det. De kommer inte hände igen, såklart. Hoppas hon lär sig.
Men jag tror att om de inte är värre än de, för så farligt är de tinte att försent till skolan, så måste man lära sig vad som händer, vad konsekvensen blir. Man får skämmas lite.
 Älskade lilla barn. 😍
 
Nu sitter Ellie med sina skor bredvid mig. Undra vad det betyder.... ☺
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0