Egentligen vill jag..

Bara kräkas lite här, spy ut det jag ogillar, men jag väljer att inte göra det.
Varför skulle jag det?
Nä gör som vanligt, håll håll håll tills du spricker!

Ibland blir jag förvånad bara, livet blir fasen inte alls som det är tänkt. Eller är det ens tänkt så....? Ingen vet.
Svammel.
Ja i allra högsta grad.
Jag skriver av mig någonannanstanns.
Trevlig lördag. :)
Puss och kram
Anna

Allt eller inget.

Ja vissa dagar  är det  verkligen allt eller inget idag har gått i ett. Lidköping,  Nossebro,  hem,  gymmet,  hem,  vc,  hem,  pw i Nossebro,  gymmet,  hem,  middag hos farmor.  
Sen då....  😴 sova.  

Pratade med världens bästa personal på gymmet idag om pt mm.  Tänker göra det  men måste hitta rätt bara.  Lutar åt ett håll.  
Gör ju inte det halvhjärtat  utan gör jag det så ska jag fixa det.  Till varje pris! 😃 

Men nu ska vi till Nossebro  vc för ett besök.  
Puss och kram 
Anna <3

Ja så typiskt..

Nu funkar det en stund, kanske om jag har tur. Internet. 
 
Har ont i ryggen. Undra var min remiss till ortopeden tog vägen? Den kanske försvann... väntar lite till sen får ja ringa o kolla. 
Försöker göra mina rygg övningar varenda gång jag tränar, men ändå blir det inte bättre.
Jobbigt som sjutton. Det blir inte bättre ju tyngre Ellie blir heller.
 
Funderar på det  här med pt på nätet oxå. Fördelar och nackdelar.
Fördelar ser jag många, nackdelar finns säkert oxå. Det kanske inte alls blir som jag föreställt mig, kan va mycket svårare än ja tänkt. Men ma  ska kunna göra det och äta lchf och övningarna är så man kan göra dom båda hemma o på gymmet. Men tänk om det blir för mycket liksom. . Om jag inte klarar av det?
Det handlar ju ändå omtyp  12 veckor. . 3 månader.
Transformations programmet .... hm känns ju som någotväldigtstort.
Men spännande och roligt oxå, undra vad man kan göra med kroppen. Undra hur min kropp kan se ut efter det månaderna.?kan jag leva så sen... Antagligen,  för ett av alla mål är att jag ska fortsätta såhär för alltid, rörelse och träning även del av mitt liv ganska stor del ska så alltidförbli oavsett jobb eller annat. Jag får planera efter träningen och prioritera att må bra.
Det är ju inget konstigt egentligen. 
Har inte lust med någotannat heller. 
 
Men för att återgå till nackdelar.. fast jag skulle aldrig betala för att göra detta, ta kort mm och sen INTE klara av det. Det är inte riktigt jag. När JAG bestämmer mig för det då är det allt eller inget. Jag är ganska övertygad om att det kommer gå jättebra.  
 
Ska lägga den lilla loppan nu en stund,  hon är fruktansvärt högljudd.. blir döv.  
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
  

Trögt

Ja internet är fortfarande skit.  Blir galen.  Därför så bloggar ja på luren och det tar för lång tid.  Så jag skriver när det blir bättre och när det finns täckning...  Eller nåt.  

Puss &  kram 
Anna <3

Nej tack.

Fick återigen prov på välling och gröt i lådan idag. Jättesnällt  men nej tack.
Det åker tyvärr i soporna direkt. Har tillräckligt  dåligt samvete för att jag späder ut kvällsgröten med köpegrötpulver.  Måste sluta meddetsamma. 
Nä men ska Ellie äta sött så ska det va bär. Eller frukt riktig frukt o i te pulver form som i dessa. Och helst inte mycket frukt för vi klarar oss utan fruktsocker oxå.
Fast vi tror bara inte det, men vem gillar inte frukt.... jag älskarfrukt  men ska inte äta så mycket  o helst i te alls.
Men Ellie är en ny människa som inte ska lära sig dumma vanor.  Varförliksom... Hon mår inte dåligt av att få bra mat. Hon får lära sig äta det bara. Det är oftast våra egna samveten och då oftast dåliga sådana, och att VI Mår så dåligt och tycker så synd om barnen när dom inte får det ena eller det andra.
Men jag vet....... var för inte testa och göra och lära rätt från början?! 
 
Allt går om man bara vill!
Tänk på det.
 
Så vi kör med vår havregrynsgröt  med palttunnbröd.  Blandat med  köpegrötpulver som ska avvecklas snarast. Så otroligt dumt. 
 
Ha en fortsatt trevlig dag  det ska jag ha, 
Puss &kram
Anna ♡ 

Katrin Zytomierska

Just nu lyssnar jag på 3 böcker samtidigt för jag kan inte bestämma mig riktigt. 
En deckare som heter tröstaren  av Karin Wahlberg, hur svårt kan det vara med Mia Törnblom och dags att bli smal, lchf på mitt sätt med Katrin Zytomierska. 
Den sistnämnda är rätt kul. Hon är bra tycker jag. Men får inte ta åt sig om man ska höra på den, för hon kan nog uppfattas som riktigt elak, hon uttrycker sig väldigt om människor nämligen. Men tar man inte åt sig så behöver man inte  bry sig. Jag har kommit en bit och tycker om den.
Hon är bra tycker jag, för att hon vet precis hur folk reagerar när hon gör och säger och tycker Vissa saker.  Hon vet precis hur hon ska göra. Hon är inte dum, hon tjänar massa pengar på sina böcker mm. Jag gillar henne.
 
 Och boken ÄR Bra.
 
 
Det är lite vårväder  ute, kallt som satan men solen skiner och det är friskt och fint. Vi har varit ute på promenix,  pratat med grannen och fick reda på skvaller. Ha ha ha så kul. 
Marcus jobbar men kommer hem sen så ja får träna. Skulle haft lite ledigt idag tänkte jag, Men med närmare eftertanke så åker jag mycket gärna till gymmet. 
Imorgon  så får jag nog träna med liten om jag vill det för Marcus ska jobba.  Men det gör inget det går bra det med.
Undra om jag ska ge det jäkla suget ett par veckor tro.... blir så arg på mig själv för jag har så dålig karaktär. Det finns ju ingen mening att jag går och väntar på resultat när jag i te slutar fuska. Det är ju fasen bara att bestämma sig. Att det ska va så svårt. 
Måste hitta på något annat när det blir som värst.
 
Ja det ska gå det oxå.
 
Puss och kram
Anna ♡ 
 
 

En helt vanlig lördag.

Ja så har Denna vecka snart gått och det är redan lördag.  
Nästa vecka är vår lilla Ellie 8 månader gammal.  Vad hände?? Undrar hur många gånger jag kommer skriva just de orden..  Vad hände.  😊 

Vi funderar på att åka till mina föräldrar idag men jag ska få tag på dom först.  Det blir senare för jag ska banne mig träna först. 
Ellie sover nu men när hon vaknar ska hon få något att äta och sen ska vi till gymmet.  
Jag mår så gott när jag får träna,  blir glad och lycklig.  Och så många gånger jag önskat att jag faktiskt hade det som jobb,  va massa gratisträning  man får och va roligt det skulle va,  att åtminstone få pröva på. 
Men man är väl bortglömd vi det här laget skulle jag tro.  😊  det verkar inte bättre iaf. 

Ja ja varför bry sig Om det nu, jag mår gott här hemma och kommer njuta så länge jag bara kan.  Tänker inte börja jobba för att jag blir tvingad,  jag ska vilja.  Och just nu vill jag inte alls. 

Va skönt det är att bara titta på klockan och se att hoppsan va tiden gick och va har jag gjort..  Inte ett skit,  bara suttit o ätit frukost och skrivit här.  Men jag får det.  Hur mycket jag vill.  Det är lyxigt det.  😊 det ska jag fortsätta med.  

Ha en himla bra lördag mu vänner och familj 
Puss och kram 
Anna


Snabbt

Har just intagit en delikat lunch, gårdagens omelett, lite torr och trist och en sallad. Har varit hos Cilla och Widar idag, promenerade drygt 1 mil, har sån tränings grej på.luren som jag alltid använder när jag är ute och går. Så därför vet jag hur långt mm, den går på gps mm.
Skitbra.
Hemskt skönt även om jag verkligen känner att jag har 2 ben och en antagligen jädra snygg häck idag. Det måste jag ju ha eftersom jag tycker jag smygtränar hela tiden! Träningsvärk i den har jag ofta iaf.
Hoppas ändå på att få gå till gymmet senare.. tror inte det men man kan alltid hoppas.
Trevlig fredag
Puss och kram
Anna ♡

Mammabarn pass

Ja idag är det ju torsdag och dags för ett pass med Ellie igen. Det enda som inte är kul är att det var något man önskade dom skulle få på gymmet men nu är det typ ingen som kommer. Undrar just varför?
Är det något som inte passar eller dum tid eller så så kan man ju säga det för då kan man kanske ändra ju.
Men jag får ju mitt pass ändå så jag är ju inte lessen men det kunde va kul med ett riktigt pass oxå.
 
Det är ju det enda pass där jag kan ha kontroll på både armar och ben samtidigt, liksom inte för svårt för min kassa koordination med min egen kropp. :)
 
Ja ja nåväl. Ska göra plankan strax, missade den igår och då får man ta igen det, sen har jag gett mig själv lite ledigt nu på morognen, tog en 2 km och sen hem , har ju pass sen och så har M lovat jag får träna ikväll. S*å då är det ingen panik likosm.
Har redan hunnit bryta mina mål för veckan och att köra 47 min ct varje dag gör jag inte heller. Men jag deppar inte för det, ska lära mig att inte säga något om något förrän rutinen sitter.
man blir ju förvirrad på allt.
 
Jag äter för mycket kolhydrater.
Jag ska sluta med det.
Jag Tycker att jag är på väg.
Jag ska skaffa mig en pt.
Jag ska ta några kilon själv först. Det är inte många och det går och det kommer gå finfint.
Jag ska få in en fungerande rutin med träning.
Jag ska gå ett transformationsprogram.
Jag vet inte vad det ovanstående är, egentligen :D

Men jag har ett mål, jag har det långt långt bort i sikte, så därför vet jag att förr eller senare når jag dit.
Jag fixar detta.
 
För vet ni.... JAG ÄR STARK.
Både psykist och fysiskt.
Så det så.
 
Sug på den du!!!
 
puss & kram
Anna ♥
 
 
 
 
 

Målen och lite annat.

 
 
Ja jag har ju en del mål vad gäller träning mm.
 Har faktiskt kommit på ett jättebra mål. 
Jag ska helt enkelt  skaffa mig en PT personlig tränare.
Det ska jag göra när jag själv gått neråt kilo, det ska inte vara för lätt. Så imorgon ska jag väga mig igen och sen ska jag bestämma mig för antal, och sen ska jag köra tills det är nått och då ska jag anlita en pt. Har redan kollat t lite på priser mm och mallar och haft mig. Och bestämma oxå. 
Så när den Dagen kommer ska jag berätta. 
 Behöver något sånt tror jag för att sporra mig extra.
Har pratat med personalen nere på badet, alltså dom är fantastiska. Helt underbara. 
Är så glad att jag får komma dit så pass ofta som  jag kan, dom är verkligen ett stöd och man kan bolla ideer och frågor och prata med dom o  allt. Jätteroligt. 
 
Så detta ska bli jättekul. Ska bli intressant att se vad man kan göra med sin kropp om man verkligen vill. Och det vill jag, har kommit så pass länge känner jag så jag vill fortsätta. 
Blir en ny utmaning. 
Kör bara!
 
Puss och kram 
Anna ♡ 
 

Semlerecept

Ja fick frågan om recept och här är det. Så enkelt tar ingen tid alls att göra.
Lchf vänliga oxå 
 
Har längtat efter en semla igår när det var fettisdagen, men finner aldrig någon som är god. Vi hade en jobbet en gång perfekt storlek, mindre och jättegod men den tog givetvis  bort.
Men nu kan jag sluta leta har funnit den.
 
Utan tvekan den godaste jag ätit. 
Så tilldelats som tvekar,  baka bara! Du ångrar dig inte. 
Men som sagt är lchf. 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 

Ledsen och bortglömd.

BESVIKEN.
Inte mycket värd.
Stressad.
Förbannad.
Arg.
 
Ja det är bara lite av vad jag känner idag. Inte så kul. Att få veta saker och ting på omvägar, samt som jag fan borde fått veta bland det första. 
Men man blir behandlad olika. Tydligen.
Finner mig icke i detta längre. 
Varför ska jag hålla tyst om det?
 Puss och kram 
Anna ♡ 

Tisdag fettisdagen

God morgon. Ja idag är det fettisdagen och såklart vi ska äta en semla, har längtat ävensom jag vet att de oftast inre är goda alls.
Igår var vi på ullared,  det var rätt lugnt med lagom mycket folk. Trevlig utflykt.
Idag händer inte mycket, ska väl göra det vanliga,  och förhoppningsvis träna. Måste får göra det idag. 
Saknade det igår och i ärlighetens namn hade jag hellre gjort det än åkt till ullared. Att jag ALDRIG  lär mig. Och jag kommer förmodligen  åka dit innan sommaren igen. .. :)
 Har gjort ett Micro bröd så här på morgonkvisten som jag ska ha till frukosten  sen. 
Har redan druckit en kaffe med kokos i och smakat på brödet.  
Så sen blir det vanligt kaffe för hela slanten , Dricker baka kokos kaffe 1 gång om dagen. 
 
Micro bröd. 
 
1 ägg
1 dl mandelmjöl, men givetvis experimentera jag och tog hälften kokos mjölk idag, blev egentligen torrt.
1 msk  smör
Salt
  Blanda allt och dela upp i 2 små formar typ 10*10 cm eller i 1 stor.  Smörj lite innan så fastnar det inte.
Ini Micro på full  effekt  i 2 minuter.  Klart.
 
Senare idag ska jag baka lchf semlor.
Det ska bli spännande för det har jag aldrig gjort.
 
Puss och kram
Anna ♡ 
 

Alla hjärtans dag 14 februari 2015

Puss på er på alla hjärtans dag.
Spenderar dagen med mina älsklingar men först en frukost  och sedan till gymmet.
 
 
 
Jag måste måste verkligen skärpa  mig. 
Min dröm kommer bli sann men I denna takten kommer det ta låååång tid.
Och med tanke på mitt tålamod kan DET vara bättre att skärpa sig... lättare om inte annat.
 
Så happy  valentines  Day på er!
 
Puss puss och kram 
Anna ♡ 
 

Spännande fredag

Ja idag har vi varit i Vårgårda och tvättat bilen. Sen åkte vi hem och till gymmet, och det blev en 30 minuters effektiv träning. Fantastiskt.  Bättre än inget. 
Ikväll är det tjej på gymmet så det är stängt mellan 17till20.  
Men det gör inget för ikväll ska jag åka till Vårgårda igen för att se hur Bozze har det på sitt gym! 
Det ska bli jätteroligt se ett annat gym. Det är stort har jag förstått men inget slår ändå "mitt " lilla gym i nossebro.
 
Så nu ska vi greja, äta lite och sen måste jag duscha och pyssla lite till.
 
Puss och kram Trevlig helg på er
Anna ♡ 

Mammabarnträningen

Ja idag begav vi oss till  älskade gymmet, ja så är det, för ett pass medmamma barn träning. Men idag var det bara jag och Ellie så hon var gullig och tog hand om Ellie en stund så jag fick tränat iallafall. Blev 1 timme mer än ingenting. 
Det är synd att det inte är fler som går på detta pass för det var ju en önskan, därför dom startade det. Tycker jag är synd, reklam görs  på olika  ställen så jag vet inte vad det är som gör att det inte är så många som kommer.
Tråkigt tycker jag,men alla har väl fullt upp med annat. 
Jag ska iallafall in och boka mig på fler torsdagar så fort det går att gå in på internet.
 
Hoppas hoppas hoppar jag får åka till gymmet ikväll, känner mig på gång. 
Maria, som jobbar på gymmet,vi pratade om  lchf och träning och sen sa hon att hon anlitat en pt som var jättebra. Hon är ju Skit snygg så det funkade ju. 
Funderar på det jag oxå, faktiskt. Bara för att  se hur det funkar, inget kan bli sämre iallafall. Ska se vad det kostar. 
 
 Men hur vet man vilken man ska ha då? Vem är bra?
Jätte klurigt.  
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 

onsdag mitt i veckan

Igår testade jag något nytt. 
Kvarg nötchoklad. 
OH MY GOD så smaskigt. 
 
 
 
Och enligt appen, lifesum  så funkar den fint som ett mellanmål man vill det.
Om man inte vill betala för appen så finns det 2 olika varianter man kan köra. En där man äter hälsosamt, mår bra och så. Och en där man  går ner I vikt. Jag vill ha en mittemellan, lchf betalar man för så den har jag inte.
 Så den att gå ner I vikt stämmer inte riktigt på så vis att det blir för mycket fett. 
Och den andra känns smattrar man kan äta rätt mycket, och det kan ju Bli fel det oxå.
 Har testat båda, vet I te vilken som är bäst? 
 kör på den sista och lägger till  träningen och tänker att jag i te behöver allt även om jag får.
 
 
Är besviken på Mig själv för jag har redan misslyckats medgett av målen för veckan. Inte alls roligt. Men det är väl själva fan, jagska klara det !
Och inte blir det bättre av att Marcus kommer hem med en påse nötter.... gaahh. 
I början är jag skitsvag,   men har man väl klarat en vecka eller så blir det mycket lättare.
Måste bara komma dit.  
 
Har precis kommit hem från gymmet, det är så underbart att vara där,  jag trivs så bra. 
Jag är stolt över Mig själv för jag klarar 3 *10 (3 set med 10 gånger) benböj  i maskin, 100 kg!
Men jag är bra mör i benen sen,men jag klarar det. Nästa mål är 110 kg, det ska jag ta, snart. 
 
Nä nu ska jag hitta på något, skulle behöva duscha men det får nog vänta en stund.
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 

Väldigt arg

Alltså internet här hos oss är under all kritik!
Så arg så jag kokar. 
Men vad hjälper det? Inget alls, men svårt att rå för bara.. Givetvis behöver jag mer än någonsin gå in på internet då....Åh så typiskt. 
Har precis kommit hem från en visit i Vårgårda på jobbet, och passat på att handla på en lite större Ica affär än vår Egen.  
Är rastlös i Kroppen har inte varit ute en enda gång idag, inte tränat inte gjort något. Känns Skit.  Men men man måste ju vila oxå, det är ju genom vila man bygger upp muskler.
 Idag köpte jag en ny kvarg, en med passions smak och en med nötchoklad smattrar jag det var... Åh så god den sista är... 
Har bild på min instagram. 
 Nu ska vi till farmor o låna internet.  
Sabla Skit. 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 

Jobbigt blir det :)

Ja nu börjar det kännas i magen och lite överallt. Plankan challenge börjar bli tuff!!
Ikväll är det 60 sekunder som gäller...
Ska göra det innan farmen börjar för det ska ja se på om jag kan.
 
Idag tänkte jag ge appen "Lifesum" en chans till. Laddade ner den och har skrivit in allt, jag kör på att bli hälsosammare.
Får väl ge den 1 vecka eller något, brukar missa att skriva efter några dagar, så har det varit förr men som sagt jag ger den en chans.
Har även skrivit och satt upp några mål idag. En del långsiktiga och en del bara för kommande veckan. Lite pepp mm.
 
Det tror jag kommer funka bra. Det måst ju vara mål som man kan bocka av relativt lätt i början så jag inte tappar viljan och orken.
Men ett är iallafall att när jag tappat ca 2.6 kg då ska jag beställa mig ett par träningstajts från "Better bodies" eller MRR, min resa räknas, the journey.
Apsnygga är dom och det ska jag bara ha.
 
Trevlig dag på er. :)
 
Puss & kram
Anna ♥
Nu drar jag till gymmet.
 
 

internet

Vårt internet är så jävla kasst så jag blir så arg.  Det hjälper inte givetvis men.... Åhh. 
Krånglar hela tiden.  

Äntligen måndag igen och ny vecka.  Helgen var alldeles för lång o det blev alldeles för lite träning och lite för mycket av det goda.  Inte konstigt att man inte går ner i vikt.  😊 
Men jag deppar inte för  det,  jag underhåller mig själv ändå så pass att jag nästan struntar i det. 
Nu ska jag snart ut på en uppvärming promenad,  dock lite osäkert hur fort för mina broddar har gått sönder,  får köpa nya o det är ju aphalt  ute,  
Jag har  bestämt mig för att denna vecka ska jag ge det ett allvarligt försök att skärpa mig med mat,  har ju en stor matlust emellanåt o ett sug på kvällar som heter duga.  Men jag måste kunna stå emot. 

Bara denna veckan gått,  då blir det lättare,  det vet jag.  Men det är alltid svårt att komma igång. 

Ska  ge järnet på gymmet sen,  ja det gör jag alltid,  kör så jag är slut efteråt.  Liksom det som är min mening 

Nä nu ska jag ut.  

Puss och kram 
Anna <3 

Lördag med ring så spelar vi

Jajjamän. Allt som oftast blir det det, om jag är vaken. Idag var liten vaken så det känns lika bra att gå upp.
Senaste dagarna har jag varit lite off, vet inte vad det är riktigt men har mina aningar.
 
Men att få komma till gymmet gör att jag släpper allt och bara fokuserar, och det är såå skönt. Det är det bästa stället att vara på.
Tänk om fick ha det som ett jobb vid sidan om. Så sjukt kul. Är lite avis på Stefan och Therese och Maria och dom andra som jobbar på nossebrobadet, det måste va sjukt kul att ha sitt eget liksom och att det är ett gym, och att kunna träna lite mer när man vill, finns säkert massa annat att göra än att träna, men det kan man ju oxå göra. Motivera andra till att kämpa och ta hand om sig, gud va kul.:)
 
Men jag älskar mitt jobb jag har oxå, så ingen tror något annat.
 
Ja idag så blir det kalas för bror hemma hos mamma och pappa, så jag och Ellie åker lite tidigare så kommer Marcus lite senare, vid 15 tiden. Sen blir det väl en kväll  hemma, det gör inget. Skönt det oxå och när nätterna är som de är så vill jag inte äventyra den lilla sömn jag kan få.
 
 
Ellie är snart 8 månader gammal.
Vad händer i hennes lilla liv då? Jo en hel massa faktiskt.
Hon sitter, hon gör sig otäckt redo för att börja krypa, vilket hon inte alls behöver enligt hennes mamma. Mamma tycker hon kan va liten resten av livet, sluta växa helt enkelt. :)
Pratar mer och mer, alltså inte pratar så men att hon har olika läten för sig, mama och papa.
 
Tittar efter katten om man frågar henne var den är, äter inte speciellt mycket mer än tutte.
Smakar men är inte alls jätteintresserad.
Har en stark egen vilja och är lättroad.
 
Som sagt det går framåt.
 
Lilla grodan min. ♥
 
Puss & kram
Anna♥
 
 

Nää nu är det banne mig fredag IGEN....

Känner mig lite vissen idag, vet inte om det är Marcus som smittat mig, han har ju varot hemma hela veckan och varit sjuk.
 
Passar på att lyssna på denna bra låten, vill gärna se filmen.
 
Ska testa lite olika sorters gröt till vår lilla Ellie, som förövrigt fått sitt namn efter denna vackra människa.
Har testat köpegröt vilket jag vägrar att bara ge. Havregryn/köpegröt, och skrädmjölsgröt. Inget går speciellt bra.
Men ska testa att göra hälftenhälften havregryn och köpegröt och sedan ska jag testa mannagryn på kokosmjölk, och även lchfmannagrynsgröten.
Något av de måste väl funka...
Hon kan glömma att bli kräsen!! såna dumheter sysslar vi inte med i denna familjen. Här äter man det som serveras eller inget alls.
 
Jag har beställt lite böcker oxå, 3 stycken men dom visar jag här när dom kommer. :)
 
Nä nu ska jag fortsätta med dagen, vad nu den bjuder på. Ska göra lite mat senare och sen MÅSTE jag få träna annars går jag bananas!!!! Fan mår piss när jag inte får gå till gymmet.
Det är faktiskt jobbigt för så kan det ju inte vara, bli sur och grinig för det liksom, det är jag juannars så det räcker ändå :)
 
Har satt upp lite mål som jag ska nå, har inte bestämt till när... och det är ju dumt, men det ska jag. :)
 
* Kunna göra minst 1 chin.
* minska 3 kg i vikt
* eller 3 cm på kroppen.
 
Var på kalas hos syster igår och blev bjuden på något smaskigt. Nutellacheescake, från programmet med Katrin Zytomierska, givetvis LCHF då.
Den var inte dum den!
Smaskens!!
& imorgon ska vi hem till mamma och pappa för Tommy ska firas och även pappa antar jag.
 
Trevlig fredag
Puss & kram
Anna♥

Kalas för syster och bror

Ja idag åker vi till syster på kalas. Hon och min bror fyller år.  
Så vi måste först åka till nossebro för att gå med Amanda till tandläkaren och sedan köpa något till lindha.
 
Ställer in passet på gymmet idag då jag går på kalaset istället,  har ändå tränat så pass denna veckan så det gör inget. Men om jag får möjlighet så går jag dit ikväll eller imorgon.
Givetvis.
 
Fick en jättefin kudde av Amanda sov hon gjort i slöjden igår. Hon är duktig, pysslig min fina tjej.
 Laddat fruktfat.
 
 
Mycket mörk bild men köpte mig ett par lurviga crocs,  jädra va goa!
Puss puss och kram
Anna ♡ 
 
 
 

Den nya träningen.

Ja igår skottade jag snö, mycket snö, jag skottade mest överallt här hemma och när jag gjort det Kunde jag lika gärna erbjuda mig att göra samma hos Gunnel.  
Tog i extra givetvis just för att de var bra träning för axlar om inte annat. Benen fick sitt på gymmet senare den dagen. Kändes kul att göra något annorlunda, bara man är rädd om ryggen och inte vrider sig alla möjliga håll så är det säkert skitbra träning, svett blir man om man kämpar iallafall. Så för min del kan det gärna komma mer snö.skottar gena som komplement till gymmet.
Förstår inte när jag ska börja jobba sen, hurjag ska klara mig och att inte kunna få göra det jag gör nu, DET blir nog en prövning det med,men de ska gå det oxå.
Men som vanligt är det prioritering och vad man vill och kan.
Träning och familj och att må bra kommer alltid att prioriteras först.
Man kan nog tycka att JAG Är Egoistisk, DET Tycker jag själv nämligen, men då får det vara så. Det är ju i get någon mår dåligt av. Att jag tränar.
 
Idag har jag skottat rent framför pannrummet och sen tog jag en promenad när Ellie skulle sova. Senare ska jag ner till gymmet, idag kombinera,  handla, träna och måla. Jo visst! SKA hjälpa dom på badet att måla i baddelen  inför öppningen på fredag. Klart jag ställer upp om dom frågar. Allt för att få vara där..... ;)
 
Vad är motion för er?
Utför ni någon sport eller form av träning?
 
Puss och kram 
Anna ♡ 
 

Snön ligger vit på taken, endast Anna är vaken.

 
Nä så är det kanske inte. Men det känns så. Mitt i natten när man  blir väckt av en liten snutt.
Igår vet jag inte vad som hände men det var första gången tror jag i hennes lilla korta liv som jag vaggade henne i sin säng till sömns. Ville ge henne mat som vanligt, men hon ville inte ha. Ja man blir förvånad nästan varje dag.
Sen måste jag säga att hon har sovit helt annorlunda nu när hon är sjuk. Och det fattar jag. Men det har varit en djupare sömn när hon väl, somnat och längre och faktiskt bättre.
Våra lilla loppa ♡
Våra stora loppa är bedrövlig.... det är väl tonåren som närmar sig med stormsteg. Men jag älskar ju henne ändå. ♡
 
Så jag roar mig lite på dagarna när jag har tid med att läsa lite tidningar,komma ikapp mig lite. Har 2 prenumerationer, Funderar på att säga upp 1 av dom. Men vilken? Må bra eller topphälsa. 
 
 
Jo det blev dessa hörlurar till Slut.  Till löjligt bra pris oxå. Ett jäkla klipp kan jag säga och dom är bra. Tycker jag och snygga. 
Så nu kan jag lyssna på mina böcker och musik bäst jag vill, dom trillar åtminstone inte ur öronen.  
 
Det har allt kommit lite snö,det tycker jag är fint. Riktigt fint.
Har skottat lite här hemma. Skönt att få ta i lite.;)
Men ikväll och imorgon ska jag nog träna, Marcus är hemma och är förkyld, (läs nära tilldöden) så då kan han ha Ellie om han ändå är hemma. Hoppas jag både kan träna en stund  och hjälpa till och måla på gymmet, men imorgon. 
 
Annars fick vi skjuta upp fika med Jessica idag igen, men det är bättre tills alla mår bra, onödigt att va bland folket Ellie när hon inte mår bra. Har en väldig hosta, jätte jobbig och rosslar  en jag vet inte vad.
 
Puss och kram 
Anna ♡ 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag igen och vilka blir det?

Godmorgon godmorgon. Jo det är faktiskt en god morgon, ville inte riktigt gå upp när lilla grisen Ellie vaknade men det är inget annat än att bara upp och hoppa. Om inte annat är det blöjbyte. Ja nu är det mycket bättre igen, hon har ju varit helt skinnkläder i rumpen  stackaren.
Men vi får ordning på det. Sakta men säkert. 
Förkylningen är mycket bättre oxå vilket är skönt. 
 
Jag skulle vilja ha ett par hörlurar du sätter över öronen när jag tränar, dels för att det är mycket bättre tänker jag, bättre ljud, bättre form, sitter bättre och är snyggare oxå.
Har inga såna men Amanda hade 2 par den rackaren. Bad att få låna ett par och testade dess, det var av märket RHA ca-200. Kom fram till efter att ha googlat att de är ju jättebra märke och kvalité. 
Dyra som fasen oxå, Marcus har nämligen köpt dom till henne i julklapp.... på swedol. ;)
Bästate  affären ever! Tycker även jag... lite iallafall. 
Jo så att efter att ha kollat upp olika lurar blandannat  urbanears plattan och lite olika andra så kom jag fram till att jag nog hellre köper ett par av märket RHA  därför att prismässigt skiljer de inget, och det är oxå bra kvalité,  urbanears är nog mycket märke oxå. Sen är själv öron kåpan liten, hela örat ska ju vara däri. 
 
 
 
Sen ska man välja färg oxå .. Jösses.  Nä det ska inte finnas så mycket att välja  på. 
Dessa har jag ju faktiskt testat och de sitter bra,  ser snygga ut och är bra ljud  lika bra som de andra.
Ja ska suga på karamellen lite till. Men har nog bestämt mig.
 
Igårk började  ju plankan challenge. 
 
 
Det kommer bli tufft om man ser längre ner på lappen... men i början så gjorde jag faktiskt dubbelt för 20 sekunder är lite för enkelt. Faktiskt. 
 
Det blir roligt iallafall. 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 

Torsdag till söndag.

Ja det var så länge jag varit hundvakt. Till Mimmi. 
Jag trivs med hund, har ju givetvis vägt för och nackdelar mot varann, hund eller inte hund, tik eller hane. 
Men.... det har varit trevligt. Jag gör det gärna igen om jag kan och får. 
En mycket trivsam liten hund, inte skällde, muttrade lite på Marcus och Amanda,  inte hoppar och bara var så glad att se mig. Det var mysigt. 
Vi har gått på promenader och det var oxå inga som helst problem. 
Ja undra om det blir vovve på Smörkullen. ..ha ha ha. 
 
Och idag börjar plankan challenge. Det hoppar jag på och jag ska dra med mig Amanda , så vi börjar ikväll och gör varje  dag i februari månad. 
 Ja annars är det en lugn och skön söndag, Amanda är och åker pulka I nossebro och vi har precis sagthejdå till Mimmi.  Vi hann ta en promenad  iallafall. 
Usch då saknar henne redan lite. :) typiskt mig.
 
 Men hallå hur tar jag kort?
Vilken tur att jag har min egna lilla knähund, Francis. 
 
 Ellie mår bättreidag,  för det var det värsta vad de senaste dagarna varit dåliga. Förkylning och rinnande näsa, sovit mest hela dagarna, ja bara inte alls mått bra. Stackars liten. ♡♡
Men det blir ju bättre,nu sover hon ute. Hon har inte haft feber så det är skönt. Och jag TROR att frisk luft är superba för alla slags tillstånd,så länge man kan. 
 
Nä nu ska jag Dricka Kaffe och beställa ett nytt sportarmband från någon sida på nätet medans jag lyssnar på diggilistan på p3.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 
 

RSS 2.0