Ny vecka, nya utmaningar!

Då kör vi!

Pt online. ☺Då Ska vi se om detta funkar bättre än den senaste onlinegrejen  jag körde. Det slutade ju pladask och var inget kul alls.

Men En sak med det är bra, för eftersom jag är som jag är, och har vissa förväntningar, tankar mm, (och antagligen inte är ensam om det,)  jag vet hur man förväntar sig vissa saker och att något ska bli på ett visst sätt. Därför vet jag hur jag ska bete mig och vad jag ska göra annorlunda när jag utbildat mig till pt! För det ska jag. Det kostar ungefär lika mycket som lastbilskörkortet så jag får spara lite pengar först. Jag vet vad jag förväntar mig och vad jag vill. 

Men detta blir kul, detta jag gör här och nu. Givetvis så är det ju inte så jag förväntade mig det skulle vara, men ska göra det bästa av det och jag vill se vart det landar. Jag har inga mål som tävling och sånt, skulle aldrig ställa mig i rampljuset, då dör jag hellre. Men kroppsliga mål finns, prestationsmål och lite annat.  

Har kikat på kostschemat och det är ju ingen raketforskning, inget som gör mig förvånad eller så. Precis så som de förväntas vara om man är lite insatt i kost, träning o hälsa. Träningsschemat,  inte kollat supernoga ska synka det lite med mitt eget oxå och efter livet så att säga. Det kommer ju emellan ibland. Även om det är detta jag skulle vilja lägga all energi på så har jag ju oxå familjen o mina barn som jag vill få tid med o umgås med. Tiden går så fort så och jag kan inte bromsa den så Det gäller fasen att prioritera och planera. 

Det kommer Bli kul det här! Spännande oxå.

Puss & kram 

Anna ♡ 


Det blir mycket på en gång.

Finns mycket att ventilera men får ju sålla lite oxå. Idag sitter jag på. Rasta Falköping och äter frukost, ska till Jönköping och hämta byscha. Mycket varierande arbetsuppgifter har jag, men det är De Som gör att de är Roligt oftast. Igår älskade jag regnet (inga dåliga kläder) men fan för leran, hellre en regnig dag än lera men man kan inte välja tyvärr. Idag sol och sitta i bilen hela dagen.


Har ett väldigt bra jobb ska ja säga. Finns inte smycket att klaga på, de skulle jag bli bättre på Att tänka oftare på. Jag behöver oxå ständigt och ofta bli påmind om det som så mycket annat. De försvinner liksom bland allt annat i skallen. 

Amanda. Hon min underbara tjejer som alltid tänker på alla andra oftast, alltid att alla ska ha de bra o vara glada. Hon har flera dagar i denna veckan lagt Ellie.  Kikar man in så ligger de 2 små grisar i hennes säng och snarkar ikapp 😂 snäll fina goa Amanda. 

Nu är det inte många dagar kvar till nästa utmaning drar igång! Åh de ska bli så intressant och kul. Jag vann ju en tävling på instagram där vinsten var 16veckor ptonline. 🙄🤤 så jag fick välja när Ja vill börja och värkar på måndag men med ett liten paus vid jul o nyår. Jag har utförligt beskrivit hur jag vill ha mitt upplägg och kommer att ha en del frågor och tankar kring träning o kost. 

Framförallt hoppas jag på en lärorik tid, lite synliga tecken på Kroppen att jag har gjort detta i form av muskler. Samt en ökad kunskap om hur jag ska må. Som bäst, bli bäst och fortsätta jobba med mig o kroppen så att jag mår bra. De ska bli så roligt iallafall.


O än inget nytt på växthus fronten 🤔 den som väntar på något... Väntar oftast för länge.. Suck. 

Kontrast, slitigt byxa och handväska
Frukost

En vanlig söndag & nya utmaningar!

Ja jäklar jag vann en tävling jag var med i på instagram. Pttraining online 16 veckor! :)
 
Så himla kul, men lite läskigt oxå såklart. Gjorde de en gång för längesen, pt online alltså men de var ju ingen hit eftersom han, den killen inte alls var som utlovat! Det slutade med att jag fick pengar tillbaka. & lärde mig en läxa.
Men.. nu med denna vinst hoppas jag på bätttre uppföljninga rmm såklart.
JAg har idag fyllt i anmälan och tänkt startdatum, hoppas allt går som planerat.
Det ska iallafall bli väldigt roligt och förmodligen lärorikt och kul att se om jag kan förämndra kroppen något.
 
 

Kommer lite efter...

Ja bloggen kommer tyvärr lite i sista hand! Är mer aktiv på instagram, men försöker hoppa in här och skriva ibland.
Liten uppdatering kring utmaningen, "30 dagar utan socker" är att det funkar bra. Sista veckan har gått och det gick jättebra alla veckor förutom 1, men det har sina förklaringar. Inget att haka upp sig på iallafall.
Jagfortsätter även omd e här 30 dagarna gått, för det känns så bra. Kör på , det är ju lika bra när det funkar!
 
Tränar och kämpar, och jag trivs bra med det.
 
Inget växthus uppe än, är så jäkla tröttsamt och inser att jag gjorde ett stort misstag som köpte det hade jag vetat att de skulle ta sån lång tid så hade jag väntat! Känns riktigt tråkigt faktiskt, men men, någon gång kommer det väl upp.
 
Lyckades få in ett pass på gymmet idag ox, känns grymt bra jobbat utav mig, körde ner Amanda till kompisen vilket betyder att jag bara måste hämta henne ju.... :)
 
Puss & kram
Anna <3
 
 
 

RSS 2.0