2 nya faser inleds här på smörkullen. Den ena är att Ellie är väldigt duktig på att säga till när hon vill bajsa och kissa på toaletten. Hon är Lite utan blöja på dagen och Igår började hon med att bajsa, superduktiga tjejen.

Sen var hon utan blöja tills vi skulle åka till föräldrarna. Tog med ombyten och trosor och hon var utan en stund där oxå. Men så hände 2 olyckor och sen fanns inga mer kläder då fick det bli blöja. Idag samma sak fast inga olyckor. Än. Nu under badet har hon bett att få gå 2 gånger, jättebra.

Uppmuntrar och berättar att både vi, jag och toaletten blir glad och att hon ska vara stolt över sig själv och att de kommer hända olyckor men de är Ingen fara. De finns alla möjligheter att de ska gå bra detta. Stressar inte för de går när det går. 

Sen är Det ju detta med att vi har skruvat ner spjälsängen som vi nu ska skeppa till gökhem och Gustav igen. Nu har Ellie ärvt Amandas växasäng. De är oxå sådär lite jobbigt för nu är hon ju inte bebis längre. 
Jag har lite svårt för det där, samma nä Amanda var liten, tyckte det var jättetufft. Men likaväl så är det så roligt att se dom växa, bli oerhört starka personligheter
och så härliga på sitt sätt.
Sa just till Marcus häromdagen att Amanda oxå va jätteduktig när hon var liten, men att nu i tonåren vill jag ibland ordna med en blocket annons.... 😂🙈🙉
så  antagligen kommer det bli samma med lilla fröken Ellie. Fördelen då, är att vi vet ganska mycket mer hur vi ska reagera och hantera saker. 
 
 
 Puss & kram 
Anna ♡ 
Visa fler inlägg