Allt eller inget och beskedet.

God kväll. 
Svalkar min onda hals med lite keso, rackarns det blir nog en ond natt till. 
Idag har jag gått en riktigt  lång go powerwalk. Blev nästan 1 mil. Skönt som tusan. Alt blir mycket enklare oxå  är vädret är så bra som det varit. Har även fått gå till gymmet ikväll, i hela nästan 2 timmar. Så jäkla underbart. Körde verkligen igenom nästan hela kroppen. 
Känner mig stark. Jo då, den känslan är skön. Och känslan att vara på gymmet och känna sig helt bekväm, för det gör jag verkligen. I början kände jag mig ganska liten bland de stora killarna,  lite förvirrad, lite vilsen och så där gött snurrig.
Nu Känner jag mig som tjejen bland de stora killarna, men för att va ärlig så va de inga stora killar där idag, bara dom små. Men annars känner jag mig helt hemma liksom, fortfarande lika snurrig, förvirrad men dock inte så vilsen bland sakerna längre. 
Jag tar plats. Tar den plats jag behöver för det kan jag lika väl som alla andra. Självförtroendet är bra. Självkänslan kan vi nog jobba på.
Och den där spegeln dom har där... alltså hur snygger är ja inte! Jag måste skaffa en sån till hemma. 😂 
Nu har jag lite motivation igen. Det blir bra det här. Riktigt bra. Kan andra så kan jag.
Kämpa för fan bara!
Sen fick jag det där samtalet jag väntat på. Från doktorn. 
Röntgen svaret säger att min rygg har drabbats av artros, spondylos. 
Reumatisk åkomma. Kommer med åldern, inget konstigt men rörelse är bra.
Träna är bra. Sjukgymnast är bra. 
Så ingen extra tyngd på ryggen, alltså ben, knäböj som jag älskar med stång 25 kg plus 20 till på varje sida på axlar är inte bra!
Tänk om jag inte tagit tag i detta o bara fortsatt, för den övningen är den jag älskar mest med ben, hade ju ökat o ökat och vad hade hänt ryggen då...
Så BIG  no no.  och inte en annan ryggmaskin,  vad den nu kallas... annars bara rak hållning i rygg och ben pressen istället så funkar det fint.
Skönt att det inte var värre än så. Det går ju att uthärda. 
Så nu går vi mot onsdag och en dag med promenad och shopping på schemat. 
 
Mitt lilla hjärta hittar på nya saker varje dag, det är så kul. Hon kryper inte än, men det är snudd alltså, hon ställer sig annars upp med raka armar och ben ser jättekul ut. Och hoppar fram liksom jämfota i ett krypsteg.  Äsch går Inte att förklara.
Roliga miner gör hon på löpande band, tjoar och är envis å det grövsta. 
Och de senaste nu är att hon ställer sig upp mot allt, med lite hjälp, vinglar värre än en alkis men upp ska hon. Och gå gå gå gå, runt runt. 
Lilla hönan min, vart tar tiden vägen.  De går för fort. Sakta ner....
Varenda dag som går kommer aldrig igen, det är lite sorgligt men vi måste ändå se framåt. 
Snart blir min stora tjej 12 år. Nä fy... kan inte fatta att hon varit precis så liten som Ellie,  12 år redan.. älskade barn. Älskade barn.
 
Puss och god natt
Anna ♡ 
 

En dröm Och en önskan.

Jag har en dröm.
Det är att gå till gymmet varje dag.  
Tänk om jag fick den möjligheten.
Det kommer jag nog få,  men det kommer nog oxå dröja några år. Tyvärr. 
Och med mitt tålamod.  ....
Tänk att få bygga på kroppen under en längre tid, skulle va Skit häftigt. 
Idag har jag ont i halsen. 
Vet i te när jag var sjuk senast.
Men inatt var jag nog uppe och smygåt  taggtråd. 
Vet att jag var uppe vid 1 tiden och gurglade med saltvatten, och även nu på morgonen men det har inte riktigt hjälpt. Än.
Fortsätter under dagen med denna huskur.
Blir det i te värre än såhär så j
Ska jag träna sen, hoppas på att Marcus kommer hem i bra tid idag så jag kan få gå till gymmet. Men de kan jag väl som vanligt bara drömma om.
Stackars mig.
Ja ja ..
Puss och kram 
Anna ♡ 
 
 

Intressant eller inte.

Heeeeeej! 
Helgen flöt förbi och jag känner att har jag inget att skriva så håller jag mig härifrån.
Motivationen har inte legat på topp kan jag säga, o inte bara i helgen, utan hela förra veckan i stort sett. Träningen är mest det jag syftar på. Är ju inte så nöjd med min pt som jag ville vara. Så därför kör jag på, men jag bryr mig inte så mycket om just det utan väntar  mest på att tiden ska rinna ut så jag kan ta hjälp av någon annan. 
 
Vill hittade där motivationen att träna är och ska vara och kännas likar och viktigt hemma som på gymmet. Har inte hittat den känslan än, men hoppas den dyker upp snart. 
Tänker ändå att all träning är bra och det som blir är bättre än ingen träning alls.
Måndag.. påsk veckan.  Ja Amanda ska till sin pappa i helgen så vi blir själva, eller kanske åker vi hem till mamma och pappa och träffas. Annars har vi inget speciellt på schemat,  får väl se vad som händer. 
Jo imorgon så ringer doktorn till mig om svaret på röntgen jag gjorde. Ska bli spännande att höra om det. 
 
Alltså Ellie är 9 månader nu helt otroligt. Det Lilla livet.  Våra lilla älskling. 
Och att börja jobba närmar sig, hade en tanke på att börja jobba 1 helg i månaden typ i mitten på maj, men jag är inte alls sugen på det längre. Ellie börjar ordentligt direkt efter semestern, så i september är jag tillbaka på heltid. Men jag tänker inte börja innan, det blir ju inga fler barn så därför ska jag njuta och bara vara denna tiden. 
Tänker inte känna stress inför att komma tillbaka till jobbet, där ska jag ju tillbringa resten av livet sen så ....
Nä inte riktigt men ja nästan iallafall.
Faktiskt först nu, och jag fattar inte varför jag va så envis med att inte släppa jobbet på min ledighet, som jag släppt jobbet och tänker fortsätta med det, det är Inte för en sekund viktigt I detta nu. Det tar JAG när det kommer. Dom klarar sig utan mig och har visat det oxå så varför ska jag lägga ner energi på det innan jag behöver?
Det är skönt att slippa tänka och bry sig om jobbet. Riktigt skönt.
 
 Nä nu ska ja se om liten tänker slå upp dom små blå snart.. Igår blev en Hej svejs  dag, Ellie sov bara 1 gång men natten var bra och idag hoppas vi komma tillbaka till vanliga rutiner igen.. lite iallafall. 
Sommartiden ställde väl till det antar jag.
 
Puss och kram 
Anna ♡ 
 
 

9 månader

Ja idag fyller mitt minsta hjärta 9 månader. 💕 Lika länge låg du i magen. 
Lilla Ellie.  Helt otroligt,  jag kommer nog aldrig att riktigt förstå det. Jag har så fina barn, 2 stycken.
Mitt hjärta fylls med kärlek och värme när jag tittar på dom. Dom betyder allt, inget annat betyder mycket som dom gör. 
 
Men jösses vad jobbigt det kan vara oxå, allt är inte alltid en dans på rosor. En snart 12 åring som bråkar med mig och gör som hon vill och en liten rackare som ibland sover oförskämt dåligt på natten... då i den stunden är det hemskt, jättejobbigt och man funderar på allt möjligt. Men så här när man kan se på det med lite distans, då är det liksom helt naturligt. Det är så det ska vara och så det är. 
Jag känner så mycket kärlek till dessa 2 små människor, dom är mina, bara mina. Det är så skönt att det är så,  jag ska lära dom och håller på att lära dom allt om världen, hur man är och hur man gör. 
 
Och just den här lilla fröken som fyller 9 månader idag. Det är märkligt liksom, har allt har kunnat falla så på plats och att hon är som hon är, nerfryst  och upptinad som hon är. Så svårt att förstå att det funkar. Att det har gjort det, att vi blev så lyckligt lottade att det funkade. 💕 
 
Vi har varit på pass idag, åh det är så roligt att komma dit. Dröjer så länge mellan gångerna  och det är mindre roligt. Idag körde vi lite ensamma jag och Maria,  det blev överkropp, axlar, lite rygg och biceps. Jättekul.  
 
Men något har jag gjort, igen, för nu har sådär ont i ryggen igen. Fattar inte det. Varförvarför.?
Ringde vårdcentralen och dom ska ringa upp imorgon någon gång, jag vill gärna veta svaret på röntgen. Om den visar något eller hur det ser ut.
Det är så mycket som hänt och som händer,  det känns lite Vemodigt emellanåt. Saker och ting händer och man undrar ju varför. Och framförallt vad ska hända härnäst... inte något hoppas jag.  
 
Ska dricka lite kaffe och hoppas att ryggen  blir bättre. Snarast. 
 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 

onsdag mitt i veckan

Sitter här, har precis intagit en god frukost och nu väntar jag på att Ellie ska vilja sova. Sen blir det träning för min del. 
Marcus säger ibland att han tycker det känns så overkligt på ett sätt att vi har en sån liten plutt här hos oss. O ja det än det allt. Märkligt hur livet blir ibland. Det kalvar alldeles för jäkligt samtidigt kan det vara alldeles underbart. 
Att växla mellan liv och död som det gör, det är märkligt.
Inte konstigt att det blir knas i våra liv emellanåt med de snabba växlingarna.
 
Det händer så mycket, och fort går det. Ellie kryper inte än, som tur är, det kan vänta för min del, va liten så länge du kan. Men hon hasar sig fram på sitt sätt och bakåt är inga problem.  Reser sig mot saker och speciellt mot oss när vi sitter med henne. Pysslar mycket själv, äter bra, men det blir mycket tutte oxå, fast det gör inget för hon slutar när hon vill, ja så länge hon inte blir 1 år för då får nog jag bestämma lite.. men smakar på allt, avokado och gröten är favorit. Och köttbullar med gräddsås och broccoli. Ja som sagt Ellie äter det mesta.  Tänder, det bara ploppar upp. Hon har ett jäkla humör, ser väl hur syrran är.... Suck.  ;)
Vår lilla tjej som snart blir 9 månader gammal. 
Saknar verkligen gravid tiden, så mysigt det var. Bland de 9 bästa månaderna i mitt liv. Antar att jag mådde lika bra med Amanda.  Så jäkla häftigt allt. 
Det blev så jäkla bra. Sjukt häftigt att vi kan Säga att vi gick igenom en lyckad IVF behandling.  
Pratar gärna om det ibland för jag vill aldrig glömma av det.  
Har gjort så mycket häftigt I livet hittills. Och jag hoppas på mycket mer.
 
 
Idag blir det lite träning, rörde ihop dagarna lite i början så jag ska styra upp detta nu tänkte jag. 
Igår körde jag lite hiit, det va inte dumt, de ska jag nog göra idag oxå fast det blir inomhusaktiviteter mest, så tråkigt med regn. Men vad gör det för jag har allt jag behöver ändå.
Sen får jag ta promenaden senare när det blir sov dags nummer 2.
 
Vet inte om jag gillar detta med pt online, nästa gång ska jag ha pt alive.  😉
Tänkte och trodde nog det skulle bli annorlunda, vet I te kanske vad jag förväntade mig heller. O visst det kan bli bättre för det är några veckor kvar men har haft en känsla hela tiden. 
Resultaten blir  de blir, förväntar mig inget, men jag trodde att man om man bad om det skulle få ett utformat schema som passar, inte sitta och göra om det man får. Och att man får mail ganska snart om man mailar.  Och att jag skulle olika övningar för varje vecka. 
Nä jag är inte jätte imponerad av detta, kanske enannan pt är bättre men dessa ju inte kosta skjortan heller.
Så nästa gångar jag en annan plan.
 
Trevlig dag 
Puss puss puss  & kram
Anna ♡ 
 
 

HIIT

Jag testar nya grejer, och det är inte fel när det gäller träning tror jag. För kroppen vänjer sig snabbt vid en sorts träning  och man får då inte samma effekt som om man chockar den lite.
Egentligen är jag ute efter maximal effekt och minst ansträngning och på kortast tid. Givetvis.
Så nu testa jag hiit. Det är förkortning på high  intensive interval  training.  Så jag har idag gjort ganska ska många hiit, 1 jogga, löpa och 3 utfall,  2 knäböj och 2 sumosquat  set. Ganska slut efter det och JAG gissar på Träningsvärk i rumpan imorgon. 
Sen tränade jag lite till eftersom jag Inte gjorde något igår. 
Tänker nog åka till vara snart och hämta färg till min bil. Handla lite  och Ellie Kan ju sova under tiden.  
Annars resten av denna vecka.... ja imorgon blir det pw och träning.
JAG VILL TILL GYMMET....
 Sen torsdag är det  pass och sedan vattengympa för Amanda.  Lite träning för mig.
Fredag vila.
Lördag någon form av träning  och Antagligen åka till mamma och pappa. 
Söndag pw.
 
Hade tänkt åka o köpa vårskor till  och med Amanda på fredag men hon ska nog va  med sina kompisar dom ska på disco. Så då får hon väl vänta då.
 
Ha en fortsatt bra dag 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 
 

Skriva av mig lite här och lite där.

Ja är tvungen ibland att använda den andra bloggen och skriva av mig när det blir för jäkligt.
Så får jag skriva det som är överkomligt för jäkligt här.
Lessen att behöva medge men det är en piss dag idag igen!
Trött på det här återkommande dagarna nu.
Nu får det fasen Bli bättre och dröja mellan dom.
Är så sjukt omotiverad till träning nu,  känns att inget spelar roll.
Skiter I det och går och lägger mig. 
Eller..... Nä det kan jag ju inte.😅
Det blir inte riktigt som jag tänkt  mig, men det borde jag ju veta nu att livet blir sällan som man tänkt. Varför lär JAG mig aldrig. 
Stressad och orolig i kroppen och funderar mycket på sjukdomar och annat Skit.  
När får jag svar på röntgen jag gjorde, vad visar den?
Nä det kallt, blåsigt, och bara jävligt idag.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 Hittade en fin bild 

Lördag igen.

Ja det finns ingen hejd på hur fort det går. Va fasen det va ju inte längesen det va lördag..... 
Tänker mycket på Veronika och hennes familj. Det är så sorgligt, ännu mycket overkligt.
Det sista gången jag såg min lilla moster var på Ellies dop. 
Minns henne med glädje, genuint God och snäll människa, rolig, älskade att spela bingo, bilbingo.
Har även massa minnen från när vi var mindre, först på senare år som vi inte umgicks så mycket som när jag var i skolåldern. Men det känns skönt att ha bra och starka minnen av Ingrid.  
Jag och min syster hade bestämt att vi idag skulle hälsa på henne. Det blev inte så. Kanske fanns det en mening med att det Inte blev så...
 
Känns så orättvist att jag och Ellie ska åka hem till mamma idag, Veronika får aldrig åka hem till sin mamma.
Usch blir så ledsen när jag Tänker på det. 
Jag tänker finnas för henne som alltid, för alltid, det vet hon.
 
Veronika är en människa som är så Otroligt stark.  Hon har visat det så många gånger, där andra hade brutit ihop. Hon är stark. Men man måste få bli svag ibland oxå, det är då jag finns för henne.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
  

20/3 2015 En sorgens dag.

Idag är ingen rolig dag. Det skulle varit det.
Det är någons födelsedag. 
Det är min moster ingrids födelsedag.
Veronika, min kusins mammas dag. 
64 år fyller hon.
Hon dog idag.
 
När jag skriver de orden känns det tungt. 
Vemodigt, ledsamt, svårt och så ofattbart. 
Fruktansvärt är inte rätt ord men det finns inget "mer" än det, i närheten som kan förklara hur det känns. 
 
 Någon däruppe i himlen har bestämt att ta hem en av sina änglar.
Den här gången var det ingrids tur. ❤
Det är inte rättvist, inget är rättvist. 
Finns ingen förståelse alls.
 
Har varit hemma hos min mamma idag, Lindha och jag pratade mycket om det som hänt, det måste man.  Mamma tog det  fruktansvärt hårt och hur kan man inte göra det?
Det var henne syster. Försöker tänka mig in i situationen om det varit min mamma eller syster. Eller min  dotter, för min mormor blev svårt chokad  av detta och fick läggas in, hon kvicknade till men nu kommer nästa chock, att hon är borta.  
 
Tänker så mycket på de dom stod henne närmast,  barn, man och barnbarn. 
Det är då fruktansvärt sorgligt.
Det är mycket ledsamt och jag blir mer och mer rädd för de fruktansvärda, djävulska, otäcka sjukdomen cancer, som tog henne ifrån oss. 
 
Ta hand om varann och ta inte något för givet, det kan ryckas ifrån dig fortare än du anar. 
Lev livet som det vore sista dagen idag. 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 

Det här med att njuta

God morgon.
Ja känner mer o mer att bloggen blir negativ, mycket Depp och mycket som jag inte gillar. 
Det kanske är så emellanåt, tycker inte om det iallafall. 
 
Känner mig ändå på bra humör idag, det ska bli en bra dag. Tänker inte deppa ihop.
Jag ska ju till gymmet med Ellie sen och så ska jag nog ytterligare en gång innan Amandas vattengympa.
Dagarna när jag inte gör annat än surar, gnäller,  tjatar på Amanda  om att hon inte ska glömma borsta tänderna, byt kläder, borsta håret, städa på ditt rum.... gnäll gnäll. ...
Tids nog förstår hon väl vikten av att hålla sig iordning och snygga till sig då o då. 
Vet att jag inte är ensam om detta men det tar så mycket fokus och det blir bara jobbigt. Såklart hon inte vill vara hemma när det såhär.
Det blir lätt en ond spiral det här. Men jag ska försöka, måste.
 
Undra om det blir en tidig  promenad idag, eller om Jag helt enkelt kör ut liten och tagen sväng på ctn. 
Vi får se.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 

Helt nytt fokus.

Andas och kör.
 
Denna dagen ska börja med en bra frukost. Ska väcka liten som sovit typ 1 timme nu för hon vaknade innan 06.00. Sen ska jag ut på pw, och senare ska det Tränas Och idag blir det ben 
Ja det ska nog bli bra.
 
Puss & kram
Anna ♡ 

Trytande motivation

 
Jag känner ner mig nedstämd, sur för att jag inte riktigt får till det liksom.
 
Ja det är väl bara att snöra  på sig  hjälmen och köra.
Försöker peppa mig men ibland är det inte lätt. Ska försöka att inte irriterad i på Marcus men det är oxå svårt. Ibland alltså..
Suck.
 
Ja det bästa med dagen är att glassen tog slut igår så den kan jag inte äta upp idag, för det gjorde jag ju då.. Igår.  FAN.  
Så jävla dålig karaktär så jag kräks på  igår själv. Hur kan ja va så jävla korkad, visste ju att jag skulle känna såhär och ändå  lovar jag att det kommer hända snart igen.
 
Saknar gymmet så himla mycket, alla fina där som ger Mig motivation Och vilja,  här hemma finns minimalt  med vilja blir bara sur för att jag inte får hjälp med saker som jag ber om. 
Bara tänker på allt så blir jag arg, måste  mota bort tankarna. 
Jobb, jobb, jobb,  men var är pengarna då? 
Kan inte ens plocka undan sin disk efter sig. 
Arrrrggghhhhh.  
Det här inlägget borde aldrig postats men jag Skiter I vilket.
 
Nä den här dagen ska bli bättre än såhär. 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 
 
 

Tisdag 17 mars 2015

 Ja det är trots allt en bra dag. Lite olustig känsla i kroppen men jag kan inte göra något åt det. 
Idag har jag gjort 40 min  powerwalk  och sen gick jag hem och fortsatte mina övningar på min lilla lapp. Det är så himla skönt att röra på sig och det känns så bra sen. Enligt schemat skulle jag "bara" göra pw men jag vill ju i te göra mindre nu än jag gjorde innan. 
Känner mig lite irriterad dock på att jag framhöll tydligt flera gånger att jag vill ha övningen har jag kan göra både på gymmet och hemma. Så får jag nästan alla veckans övningar "i maskinen " jaha liksom.  Då måste jag ju själv fundera ut hur jag gör den övningen utan maskinen.
 Ilands  problem jag vet.
Ska hämta mitt paket med handledsskydd idag, gömmer sig nog något mer i lådan tror jag 😆
 
Ja det är en lite konstig dag, jobbig på något sätt. Lite ledsam.
Jag vet varför måendet blir bättre.
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 
Photography, Macro Photography, Water Drops, Nature, Keefers photo Keefers_WaterDrops78.jpg

Livet, inte alltid rättvist

Forces of Nature photo LinedPalmsofAnaehoomaluBayWaikoloaH.jpg
 
Ja livet är så orättvist ibland. Vissa saker händer och man förstår aldrig varför.
Det är så skört, så skört, ena sekunden kan det vara hur bra som hest och nästa sekund kan de ha raserat en människas hela liv.
Ibland och allt för ofta tror jag det finns en mening med att saker sker, men ibland undrar jag verkligen om det gör det.
Det kan bara inte finnas en mening med allt. 
Allt mer ofta blir jag medveten om att människor kommer ryckas ifrån mig, man kan aldrig veta när för det kan vi aldrig bestämma. Och det kanske är tur, det valen ska man inte ha.
Jag bara önskar en sak. 
Att det aldrig händer mig.
 
Puss och kram 
Ta hand om varann
Anna💕
 
 
 

Röntgen

Ja idag har jag varit i Lidköping och röntgat  ryggskrället.  Har ju problem med den men hoppas att få ett svar så jag vet hur jag ska gå vidare,  görs och inte göra.  Chansar  mest nu med mycket.  Men jag vill ju inte göra något som förvärrar det.  Så det känns bra att ha gjort det.  Men sjukvården är ju oxå som den är,  först krånglade dom till remissen och förväxlas den med en gammal så jag glömde av.... Så jag fick ju gå till doktorn  för någon vecka sen igen och då säger sen sjukgymnasten till mig att jag skulle ringa o se om jag kan få komma på drop  in röntgen.  Och visst  fick ja det!  Konstigt att ingen sa det direkt då. 
För övrigt hjälper inte övningarna ja får  av sjukgymnasten heller så det är väl bara att vänta  och se vad svaren säger.

Annars har jag tränat lite här  hemma,    dock  inte alls det jag fick av Erik,  (bad om Övningar som jag ska kunna göra lika enkelt hemma som på gymmet)  för dessa jag fick var mycket maskin.... Suck. 😊  men men tur att jag är rätt haj på det  med övningar då och kan trixa till det så ja får till det här hemma oxå. 😃  

Men nu ska jag gå ut med Ellie,  sovtid  nummer 2.. Igår somnade hon förresten när klockan va typ 22 och sov nog till ca 02 och vaknar av att hon gallskriker och inte är vaken.  Marcus tog över  men lyckades inte trösta,  hon är liksom Inte vaken..  Men somnade till slut och sen sov hon till 05 ca då fick hon mat o somnade om,  vilket betyder att hon inatt åt endast 1 gång. 😊  sen åt hon igen vid 07 o vi somnade igen.  Så det är så himla olika alltså.  Kan aldrig säga att den ena natten är den andra lik.  

Men det funkar bra.  Trots de 2 tänderna som gör att hon är. Lessen ibland,  snuvig,  och lite varm ibland. 
Det är så  kul för  det händer så mycket nu, tänder,  olika uttryck,  vilja,  mat,  och intresserad av mycket,  och att hon snart kryper.  Filmat flera gånger idag där hon gör en variant men inte riktigt.  😊  ja men som sagt ingen brådska eftersom jag vet att det kommer.  


Puss på er 
Anna <3  

Äntligen snart så..

Får man förhoppningsvis gå och lägga sig.
Har fått mitt tränings schema för nästa vecka tillsammans med mat schema. Och nu känns det lite bättre igen.
Inte en enda vilodag blir det och det känns skönt. Det kommer gå fint, men det är nog fortfarande lite lite tycker jag.
Vet inte om jag borde skriva så men så känns det, Vissa dagar gör jag nog träningen gånger 2 varje dag. Hoppas hinna det.
Och jag ska göra ett mycket seriöst försök att hålla mig under 20 g kolhydrater på en dag. Undra om man kan skriva in det i appen lifesum? Ska kolla på det.

ja så nu är väl snart denna trista söndag till ända. Usch vilken skitdag.

Hoppas ni haft en bättre dag.
Puss & kram
Anna ♡

Spy lite

söndagar är Inte min dag. Vet inte vad det är men det är panikkänsla,  ångest och baravillflyhemifråntillhawaiiitreårochlämnaallthemma.
😦😩😩😵😳
 
Ellies rum skulle vara klart innan hon föddes. .... nu är hon snart 9 månader o h det sen fan ut. 
Kontoret skulle bli klart. Men inte då.
Åh jag vill bara skrika rakt ut just nu. Så jävla arg.
Skulle Kunna räkna upp 15 saker till och det räcker inte, som det aldrig händer något med.
Vissa saker klarar jag inte själv men det finns fan aldrig någonsin  tid till att göra något här hemma. 
Hur blev det med den fantastiska köksbelysningsideen,  mm eller hur hänger en jävla sladd som någon jävla nödlösning. 
Internet...  jo men visst ska snabba på en 5 meter lång sladd dragen ett rum till ett annat. Slutför ett projekt någon gång innan man börjar på ett annat.
Kan det vara något att tänka på..?
 Ja visst har jag internet så då ska jag väl inte klaga. .. Nä fast då kan det faktiskt kvitta.
Helvetet jävla fan känner jag bara nu.
Ja kunde ju lagt de pengarna jag la på en jävla pt och betalat någon som hjälper mig hemma istället.
Så dumt av mig att inte tänka på det. 
 
Jag går och lägger  mig.
Eller inte.. .
för  vem ska ta hand om Ellie då?  
 Önskar jag kunde byta med Amanda just nu, bara va 11 o inte ha ett problem och dansa järnet till wii.
 
Må denna satans söndag ta slut fortare än kvickt.
 
Puss och kram 
Anna ♡ 
 
Jag tror det blir bättre imorgon .

Dåligt samvete..

Usch fick så dåligt samvete inatt för inlägget jag skrev igår. Har en kommentar nu som jag inte läst, ska göra det snart.
Men jag vill NOGA UNDERSTRYKA att de jag skriver inte är annat än som JAG TYCKER. Ingen behöver ju egentligen bry sig om det. Det är ju inte så att jag bryr mig egentligen om vad andra gör med sina barn.
Eller med sig själva, det är upp till var och en.

Men jag blir upprörd och lessen när jag vet och ser och får svart på vitt hur andra människor lurar och tjänar pengar på att man är stressad idag, inte hinner laga mat och att man inte har tid för viktiga saker längre. Att man kanske faktiskt tvingas köpa burkmat till sitt barn för att det inte finns tid helt enkelt. Men det kan oxå faktiskt var lathet och bekvämlighet.
Och alla kanske inte tycker det är kul att laga mat heller. Men vad väljer man då om man kan köpa en burk från affären som den är nu eller om en liten söt mat tant gör den i sitt kök precis som jag gör mat här.. jag skulle ju kunna ge Ellie burkmat med gott samvete oxå om jag visste det va så.
Men det är det inte.

Därför är jag glad att jag har den tiden och tycker det är så pass kul att göra det själv.

Trevlig lördag
puss & kram
Anna

Kan inte låta bli....

 Halshugg mig gärna men tänk på att det är MIN blogg och jag skriver vad jag vill, hur jag vill och när jag vill. Men du kan välja att läsa eller inte.. det säger jag inget om.
Och om man vill ta åt sig eller ta illa upp så får man stå för det själv, men detta är min åsikt och jag kräver inte att någon annan delar den.
Men som skrivet, läs eller inte.
 
Jag blir så lessen, arg och förbannad.
Fast varför egentligen?
Jag behöver inte bry mig för jag köper inte denna skiten ändå.
Men om jag hade kunnat så skulle jag säkert gjort det. Kanske.
Mest troligt inte.
 
Var på en föreläsning igår om socker och med Ann Fernholm som skrivti 2 av mina favoritböcker.
Det va så bra. Jag vet, mat har stigit mig åt huvudet, men hellre det, än att fortsätta ha den dåliga förhållandet till mat som jag alltid har haft.
( & givetvis så känns det som jag fört över det till ett av mina barn, tyvärr, känns som ett litet misslyckande ibland att det är som det är, men hon är så pass stor nu att ja ginte kan vända det om inte hon vill själv och det är trögt.)
Men med Ellie ska jag visa att man kan ha ett alldeles sunt förhållande till mat.

Ja jag funderar massa på mat och hur man ska göra för att det ska bli så bra som mnöjligt.
Alla andra f¨år göra som dom vill med sig och sina barn. så gör jag som jag vill med mig och mina barn.
Jag vet  och har ett bra samvete för här hemma serveras det sällan "dålig" mat.
Jag tycker att jag får skylla mig själv om jag äter något dåligt, men det är heller ingen annan än jag själv som får leva med det sen, övervikt mm bara jag kan göra något åt det så det känns som det är upp till mig att bestämma för det ska jag säga att jag är långt ifrån alltid så jäkla redig! Det ser ni ju på mig. Hade jag kämpat med maten och tränat som jag gör hade jag väl haft mycket mindre fett på kroppen.
Men det är mitt val.
Men mina barn som inte kan bestämma detta själva ska jag inte trycka på mina dåliga vanor.
Detta ska bli mig ett sant nöje.
 
 
 
Fullkornsgröt Päron/apelsin 8mån
 
Ingrediensförteckning
Skummjölkspulver, havremjöl (18%), vetemjöl (14%), päronjuicekoncentrat (12%), mältat grahamsmjöl (9 %), vegetabilisk olja(raps, palm), äppelflingor (äpple 2,3%, majsstärkelse, maltodextrin, solroslecitin), aprikosflingor (aprikos 2,3%, majsstärkelse, maltodextrin, solroslecitin), mineralämnen (kalcium, järn, zink och kalium) och vitaminer (A, D, E, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, B12, biotin, pantotensyra). Fullkorn 27% Innehåller: Mjölk, Havre, Vete.
 
Näringsinnehåll per 100 Gram
energi 410 kcal energi 1720 kJ fett 10 g - varav mättat fett 2.6 g - varav fleromättat fett 2.3 g - varav enkelomättat fett 4.6 g kolhydrat 62 g - varav sockerarter 24 g protein 15 g salt 0.35 g biotin 30 mcg kalcium 650 mg - varav enkelomättat fett 4.6 g järn 10 mg fiber 4.5 g folsyra 45 mcg jod 60 mcg magnesium 80 mg niacin 5 mg fosfor 430 mg pantotensyra 2 mg tiamin 1 mg vitamin A 410 mcg vitamin B-6 0.3 mg vitamin C 50 mg vitamin D 7 mcg vitamin E 3.5 mg zink 3 mg
 

Alltså denna gröten och jag kan ge fler exempel är ju rätt otäck faktiskt.
Titta noga på paketen, inget socker... mm eller hur.
Så jävla fula livsmedelsindustrin är, för hur många gånger har DU, ja just du vänt på paketet och kollat innehållsförteckningen i affären????? vet du vad allt betyder? Kan du utläsa vad som är vad?
JAg hade aldrig vänt på ett paket tror jag innan jag blev mer o mer intresserad av allt detta tillsammans med träningen.
Men det som är så jäkla illa är att man kan skriva på att det är sockerfritt, ja visst det finns inget socker i... tjena eller hur, nä det står inte socker nä men kolla upp vad juicekoncentrat är.... vad är maltodextrin..... majsstärkelse.... flingor av frukt mm.. fy va ddom lurar oss. För precis som ja skrev hur många vet vad det är och hurmånga kollar?
Dom vet alltför väl att dom luras men dom skriver ju inte socker....
Denna krydda, som jag anser det ska vara som det en gång var, innan vi började missbrukade den.
Men allt det där andra är socker oxå. Faktiskt.
Glukos, fruktos, mm
 
Att jag inte slängt och brännt upp den där otäcka paketen jag har i skåpet, men det ska jag för den bara förstör, Ellie har fått smaka, men det handlar om så lite så så lite.
Nä jag gör egen och det går alldeles utmärkt och är inte jobbigt alls eller svårt eller tar tid. Jo förresten det tar ca 30 sekunder längre i micorn och sen tar det 1 minut eller 2 att svalna....
 
Blir bara så lessen att det ska behöva va så. Ska vi ge våra barn sån skitmat som vi gör, för tänk efter hur många köper fredagsmys, lördagsgodis, torsdagsfika, söndagsefterrätt, mm till våra djur, till hunden och katten..? gör vi det.
Nä vi skulle aldrig ge våra djur det för dom mår inte väl av det.
Men vi ger det till det bästa vi har.
Våra barn.
 
 
Trevlig helg
puss & kram
Anna♥

Föreläsning om socker.

Har precis kommit hem från en föreläsning med Ann Fernholm som skrivit böckerna ett sötare blod och det sötaste vi har. Så himla bra. Inget var ju nytt men det var intressant att få det återberättat iaf.
Det är så pass viktigt och kommer hela tiden upp. 
 
Kollade igenom Facebook snabbt förut  och följer ju en tjej som heter Sara men kallar sig bu bumbisresa oxå bloggadress.  
 Hon skriver ett inlägg som är så himla bra, att man ska följa sin dröm. 
Hon skriver att... If you can dream it, you can do  it.
Det stämmer så väl.
Så är det, man klarar vadsomhelst helst bara man tror på det.
Jag har en dröm ... Och den ska uppfyllas. 
Jag vet att det går.
 
Puss och kram 
Anna ♡ 

Rygglyft och TRX

Ja fortsätter med pt programmet men jag är lite skeptisk. Det tar vi sen.
 
Idag har vi varit i Nossebro på förmiddagen och tog den pw n vi ska göra idag där istället, vi skulle ju ända gå på pass sen.
Det är så roligt, fan jag kan bara inte fatta att jag tycker det är så kul att gå till gymmet.  Helt fantastiskt är det. Njuter så jäkla mycket och bara ser så mycket utveckling och så mycket framför mig.
 
Varför fattade ja inte hur underbart och bra och härligt detta var när jag var lite yngre???
 

Ska faktiskt ta och träna lite i mina TRX band sen, alltså det är bra träning, effektivt som sjutton och tungt, då är det ju fördel att väga lite för man tränar ju med sin egna kroppsvikt. Perfekt!!
 
En bra investering tycker jag, planerar att ha så mycket träningssaker hemma som jag kan för då finns det inga ursäkter och jag kan göra allt när jag vill och om jag vill.
 
Ikväll ska vi gå på en föreläsning jag och Amanda och Gunnel i Vårgårda bibliotek, det hanldalr om socker och det är författaren Ann Fernholm som gkort boken jag skrivit om och läst, " ett sötare blod"  det ska bli kul. ( fast egentligen hade jag ju velat träna..... skit oxå att jag inte tänkte på det)
 
Jag blev en aning orolig härom dagen, Marcus har ju fått ett stort jobb, fiber, vatten och avlopp. & jag inser aatt jag haft riktigt tur och flyt som kunnat gå så ofta till gymmet som jag fått göra hittils, det ändrar ju sig ibland till min besvikelse.
& just nu är det nog bara att inse att jag inte kommer kunna gå dit som jag vill, och då framförallt ensam.
Strressar mig att ha med Ellie, men va fasen det måste jag ju komma över.
 
Iallafall så kom min käre man hem och sa att han minsann tycker vi ska åka utomlands nästa vår, sommar.........ööööhhhhhhhh. hallå.....
 
Okej.
 
Först är jag mycket noga med att anta detta erbjudande och göra klart att ja tack!!!!!
Sen kan vi fråga oss varför detta??
 
Okej.. alternativen är att antingen så har han insett att det är skönt att komma hemifrån lite, eller att han kommer att vara borta så mycket och jobba sent och man vet ju aldrig. Helt enkelt kommer detta jobb ta mycket av hans tid som då vi inte får.
Jag tror snarare på detta sista alternativet än något annat.
Det gör mig lite nervös minst sagt.
 
 Jobb är viktigt fattar ja med men ibland till vilket pris??
 
Men å andra sidan får jag väl se fram emot att boka en resa, och då ska det jädrar bli nåt bra.
& så kan jag ju ha ett mål med träningen oxå... jo men det blir nog bra detta.
Fast såklart blir man ju fundersam...
 
Ja ja jag ska ju börja jobba sen någon gång jag med så det är väl inte hela världen, men man måste ta hand om sin familj oxå.
 
PT träning.
 
Denna första veckan har vi inte brytt oss om maten alls, den funkar tycker han, Erik som han heter. jag kör med lchf så gott det går och sen skriver ja in så mycket jag kan i appen lifesum, gratisversionen.Maria på gymmet sa att man ju kunde ändra på antal kolhydrater, fett och protein oxå så det gjorde jag eftersom jag alltid går över på fett, så det blir väl bra.
 
Men det han gett mig i träning denna första vecka är ju liksom inte ens vad jag brukar göra i vanliga fall. det känns som semester nästan.
Så jag har mailat honom o sagt att jag vill ha någotn form av program och övningar och lite mer att göra för detta går inte.
Men visst sen ska det inte bli åt andra hållet heller, det ska ju fortfarande vara möjligt men inte så här "slappt"
 
Jag har redan bestämt mig för att anlita en annan PT sen  bara hon fått gått utbildningen och blivit klar, jag vet precis vem och det kommer bli så bra.
Å va kul det är att ha planer. Drömmar. Mål.
 
Nä nu ska jag lägga denna lilla damen en stund och träna under tiden.
 
Puss & kram
Anna♥
 
 
 
 
 

Dag 2 på programmet.

Ja idag är det ju dag 2 på mitt pt program. Fick första veckans motion skickad till mig igår,  maten tyckte han 
Funkar bra så den fokuserar vi  på senare..
Använder mi tränings kalender att skriva  ner veckans  motion mm i. Funkar bra.
Idag ska jaga 60 min valfria styrketräning övningar. Och nu har jag bestämt att jag ska återigen flytta ut mina gym grejer. .de  flyttades utför ett tag sen men sen smög dom in igen av någon konstig anledning. 😆
Men nu har jag bestämt att jag ska inte stressa upp mig för att jag måste göra en massa saker på dagen, utan jag ska ta den tiden på kvällen när Marcus kommer hem. Då kan jag ev göra det  utan stress oxå. Ellie börjar ju, taiträ sova litet bättre pånätterna  och framförallt  somnar något tidigare kvällar. Igår vid 20.00 faktiskt. Rekord tror jag. Sov sen och vaknade först 23.30, så klagar gör jag inte.
 
Igår fyllde fina Marcus år. Min älskade. Han fick en parfym  och idag när jag har tid ska jag försöka få klarat den a dra. Har lite bilder som jag ska göra en  tavla av.
 
Men nu ska vi ut påpromenad  strax, har en tanke på vart vi ska gå idag men vi får se.
Retligt att skrivandet Och sen blir inte så,då Skriver jag hellre det när det är gjort.
 
Ska ju till sjukgymnasten senare i EM oxå. DET har inte blivit bättre I ryggen trots övningar, kanske I te riktigt gjort Dom i tid och otid heller som dom alltid vill man ska göra. Så då får ja skylla mig själv,   en jag gör det när jag kan och tänker på dom.
Väntar på en röntgen av ländryggen.
Domjäklarna hade slarvat bort mig sist,förväxlat denna remissen  med en jag fick när jag var gravid. Så det var ju bara att komma till doktorn igen och få en ny Och vänta 2 månader till... ha ha ha fy fan va sjukt. 
Så tänk på det. Ligg på sjukvården om man får remisser oxå tör rätt var det är så är man avglömd. 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 
 

God måndag

Ja veckor och månader går. Idag fyller min älskade man år. 36 i ordningen. Han är 4 månader yngre än jag. 
Så mysigt att tänka på att det är hans första födelsedag som han firar som pappa och många fler blir det ju. 
Myser i hela kroppen när jag tänker på det. Fasen vilken tur vi hade, att det blev så som det blev. 
Det fanns alltså en mening med allt som hände, det tror jag.
 
Ska slå in hans ena present, en parfym sen och så ska jag se om internet skiten  kan behaga sig funka Så jag kan skriva ut fotona jag ska ha till ramen. Ska göra en fin ram med motiv,kommer ihåg det så kan ja ta ett kort sen.
Men som sagt internet.......Suck. ....vi har kopplat in fiber men allvarligt talat va kasst allt med internet är. Det kan fan kvitta snart för inte ens det va enkelt och bara koppla upp liksom.
Åh blir tokig så jag Skiter i det just nu.
 
Vi ska idag roa ost med att putsa köksfönstret  utvändigt. Det är det enda som  är trist med vår och sol, att fönstren behövs putsas, egentligen behöver vi byta  alla fönster för det är fukt emellan  glasen så vet man inte det, men det ser man antagligen, så tror man nog att jag aldrig putsat fönstren. 
Och ibland Skiter jag i det just för att det i te märks något  skillnad. 
 Men köksfönstret måste jag ta.
 
Sen blir det en promenad, måste det dels för luftens skull,och för att jag måste lära mig att slappna Och sluta med att känna stress och press för allt. Det jättejobbigt.  Plötsligt känner jag press och en enorm inombords stress att  plocka undan alla vinter kläder.  Men tvingar mig själv att känna att jag inte alls måste det, inte idag iallafall.
Skitgrejer  som synes men som är stora i mitt huvud och som ligger och gnager och blir stressande.
Måste lära mig koppla bort och inte känna massa måsten.
 
Njuta här och nu skulle jag behöva göra mera. Tiden försvinner så fort och då blir jag ledsen det istället.
 
Och nu har jag maila fitlab om kosten jag skulle anteckna i 3 dagar. Har skrivit till han vad jag har att träna med hemma, har jag sagt att jag köpt TRX  band.... jättekul för det är effektivt. Och nu väntar jag  bara att han ska maila tillbaka så jag kan börja. 
12 veckor med  PT ska bli så kul. Jag längtar men jag vet att det kommer bli tufft... redan nu tror jag att det så smått börjar bli mindre och mindre tid att komma till gymmet.. 
 
Men men. ..
 Nu köööör  vi!
 
Puss & kram 
Anna ♡ 

Helg kalas

Ja Marcus fyller Ju år på måndag, 36 tror jag.. Skrämmande men jag tror det. Jag blir nog 37 nästa gång o jag är ju faktiskt 4 månader äldre än han..
 
Så vi har fixat med maten idag,  blir tacos,  bra och ganska  lchf vänligt oxå. Har nu avnjutit en lunch i min dotters sällskap  och ska t
Strax ge mig på efterrätten till kvällen.
Lchf kladdkaka med grädde och och nötter.
 
Puss och kram
Anna 

Helgkalas

Ja min fina man fyller ju år på måndag den 9e mars.  36 blir han och det ska vi fira lite grann i helgen.  
Ogillar kalas så det blir enklast möjliga. 
Vi bjuder på lchf vänlig  tacos och till det en lchf kladdkaka med grädden när och nötter  

Trevlig helg
Puss & kram
Anna ❤

Internet

Ja det är ju kass här som jag skrivit förr..
Därför skickas inte inläggen ens ibland på samma dag, det sim precis kom upp skrev ja igår.... Suck. .. man måste liksom passa in när det funkar. 
Puss & kram 
Anna ♡ 

God morning sunshine!

Torsdag och några saker står på schemat.
* Rengöring av ugn. Spännande, har aldrig hittat något sätt som är effektivt eller bra. Men nu ska vi testa såpa och vatten och lite värme, ja annars funkar väl en mindde hemmagjord bomb kanske.  😉
* mammabarnträningen  12-13.00
 
* sen så ska jag ner igen senare för att hämta Amanda på vattengympan  kl 17.00
*sen har jag tvingat till mig att ja ska få träna oxå. Men jag får nog lägga  upp det lite annorlunda eventuellt.
Ja ja det löser sig, bara Ellie får sova på de tider hon behöver, det är guld värt att hon sover. 
 
Skulle försöka få i Ellie lite turkisk yoghurt, keso blandat med lite rivet päron men icke! Inte Heller någon grötpinne ville hon ha. Ja ja tänker att det kommer väl, hon äter när hon vill. Just nu överväger jag att stänga av tvn, trots att det är MTV o rätt bra musik på. (Amanda har  börjat se på den kanalen, men alla program får  hon inte se, tittar gärna på ex on the beach,  nåt Skit program 5 ggr värre än  paradise  hotel,  eller musikalen,  den funkar. Mycket 16 och pregnant, gravid. )
Den är tyvärr som en magnet för lilla Ellie. 
 
Igår startade jag med min pt. Erik på fitlab.se,  om jag får honom eller Ronja vet jag inte.  Ska bara ha lördagens mat över dagen sen ska jag skriva det till han så han kan göra ett mat schema till mig. Sen kör vi!
Det ska bli så otroligt roligt och spännande och kul. 😆 
(Marcus köpte en olja till mig, brain octane olja
 
 som ska vara mycket effektivare än kokosoljan, man blir piggare, mm så den ska testas framöver.)
 
Känner att det blir som en liten investering i min egen kropp till ett bättre och hälsosammare liv. Jag vill ha ett fungerande liv med träning o bra mat så jag slipper det andra håller på med ständigt och söker efter. Att gå ner i vikt snabbt för att sedan gå upp igen.  O börja om.... gå upp o börja om..... Nä jag fixade det så bra med dryga 18 kg på Vikt väktarna sen höll det sig  så. Redan där tyckte jag att jag var jättebra, för det låg o pendlade mellan 2 kg upp eller ner runt den vikten jag stannat på.
Bara det är ju skitbra,  från att alltid varit en jojjo bantare.  Sen hände något som inte gjorde gott för vikten men som är det viktigaste avallt. Jag blev gravid. Inte undra på att man gick upp i vikt. Men det gjorde inget.
För den sakens skull skulle ja kunna väga 200 kg. Det ser jag som en prövning helt enkelt, en prövning  jag nu är mitt upp i, att gå ner till en  trivsam vikt och byta ut det mesta av fettet till alla de muskler som jag vet finns istället.
 
Livet är allt bra härligt, det är bara så märkligt att mitt liv svänger det väldigt ofta. 😊 
 
Så att detta kommer inte bli något problem,  Snarare en utmaning värd att testa och det kommer jag göra med glädje.
Ser riktigt mycket framemot tränings upplägget och mat schemat.
Sen ska jag ta fram måttbandet  denna gången och ta bilder. Jagska ha resultaten på bild. Sen o  det inte blir jättestor skillnad, må så vara men jagska ha de på bild så jag kan kolla på det sen när motivationen tryter.
Ja massa babbel......
Men jag har en bra dag.
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 
  
 
 
 

Sjukgymnast

Godmorgon.
Idag bär det av till sjukgymnast  med ryggen.  Har ont idag, så typiskt. Vissa dagar gör det mer eller  mindre  ont, och eftersom jag har hoppas på övningar Så vill jag inte ha ont just idag. Men men.
Igår fick besök av Mamma och Carola,  jätte mysigt.  😘 
Sedan fick jag tränat lite, alltid så underbart. 
Har börjat Bli mer hungrig, jobbigt för jag har inte vågat mig.. helt omättat ibland känns det som.
Därför har jag maila fitlab och under 3 dagar ska jag skriva  er allt jag äter, tid och hur mycket sedan köra väl igång. Inser ju att kommeratt antagligen ta bort lite av allt jag äter.
Bara amningen inte slutar är jag nöjd.
Sen hör man ju antagningen kan göra så Kroppen inte riktigt vill gå ner i vikt och sådär men jag vet inte om det stämmer, kanske i te är så på mig.
Vill gärna ha det som ursäkt men det är ju dumt om så inte är fallet. 
Ser verkligen fram emot detta, ska bli spännande.
 
Men nu väntar jag att få åka  till sjukgymnasten.  
 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 

Sjukgymnast

Godmorgon.
Idag bär det av till sjukgymnast  med ryggen.  Har ont idag, så typiskt. Vissa dagar gör det mer eller  mindre  ont, och eftersom jag har hoppas på övningar Så vill jag inte ha ont just idag. Men men.
Igår fick besök av Mamma och Carola,  jätte mysigt.  😘 
Sedan fick jag tränat lite, alltid så underbart. 
Har börjat Bli mer hungrig, jobbigt för jag har inte vågat mig.. helt omättat ibland känns det som.
Därför har jag maila fitlab och under 3 dagar ska jag skriva  er allt jag äter, tid och hur mycket sedan köra väl igång. Inser ju att kommeratt antagligen ta bort lite av allt jag äter.
Bara amningen inte slutar är jag nöjd.
Sen hör man ju antagningen kan göra så Kroppen inte riktigt vill gå ner i vikt och sådär men jag vet inte om det stämmer, kanske i te är så på mig.
Vill gärna ha det som ursäkt men det är ju dumt om så inte är fallet. 
Ser verkligen fram emot detta, ska bli spännande.
 
Men nu väntar jag att få åka  till sjukgymnasten.  
 
 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
 

Måndag och ny vecka, spännande månntro?

 Ibland känns det som jag blir tokig, vill sova 3, 4 timmar i ett sträck.  När när när.... fan va jag längtar. Detta är kämpigt. För det går ut över mitt redan kassa humör. 
Förstår inte hur man kan sova sydliga som Ellie gör. Eller så är det att jag inte får sova ens i närheten av det jag alltid gjort som gör att det blir  och känns så.. kan faktiskt vara det. Nja inte riktigt för lite dåligt sover hon allt.
Funderar ju på allt, verkligen ALLT. 
Inte roligt det Heller.  Tar mycket kraft och energi det oxå.
Tycker vi testar allt men inget funkar. 
Det betyder KAFFE.KAFFE KAFFE KAFFE.KAFFE. 
 
Ska strax lägga denna lilla damen att sova ett par timmar, och Det lockar att vila kan ja säga, men jag vill lika gärna gå ut och gå enpromenad.  Ska överväga det noga. Hoppas på träning ikväll. Måste få träna snart, mår i te bra av att stressa och inte få göra något själv.  
Fy yay rackarns  va det är lite synd om mig nu..... ha ha ha. Det må så  vara då....
 
Gillar denna bilden så Otroligt mycket.  
Så är det lite... faktiskt. 
 
Men det blir faktiskt lite bättre när man fått gnälla lite.
Skönt iallafall att internet funkade idag på första försöket.
En positiv sak. :)
Helgen flöt förbi som vanligt, här hände iaf inget speciellt.
Veckan bjuder på 1 höjdpunkt med start imorgon. Sen får vi se resten va som händer.
Nästa höjdpunkt ska bli när jag strax skickar in att jag vill använda mig av en pt online. Har fått tips och bra info av Maria på gymmet. Alltid skönt att kunna bolla med ett proffs om frågor man har mm. Så jag vet vad som är bra att få i priset och vad man ska tänka på. Så nu hoppas jag på det bästa, jag ska iaf göra mitt bästa. I 12 veckor.
Ska bli Spännande att se resultaten. Och vad jag kan göra med min kropp.
 
Fitlab.se kommer jag att använda mig av.
 
Trevlig måndag 
Puss puss och kram 
Anna ♡
 
 
 
 

Söndag morgon

Vi var på BVC i fredags och vägde och mätte. För 1 månad sen så vägde Ellie 8950 g och nu 1 månad senare tittade BVC tanten och jag på varann. 8990. Hon är 67,5 tror jag, orkar inte ta fram boken o kolla... 67 eller 69.5men de spelar ingen roll, vi blev förvånade att det var 40 g upp bara. Vi kom fram till att de inte va något att reagera på utan det kunde visst va så.
Givetvis oroar  jag mig liiiite för att hon inte får i sig det hon behöver. Nu är hon ju inte undernärd men ändå.
Åh jag blir galen på mig själv och alla dessa funderingar fram o tillbaka. Varför liksom.. varför kan inte jag bara sluta tänka så på allt. Det blir ju sällan bättre av det.  Snarare att tiden går och ja undrar varför i helvete jag la tid på det istället för att njuta o bara va med.
FAN fan fan.
Och så blir jag arg, irriterad och sur.  Som vanligt. Inte undra på att Marcus blev glad att få jobbet i Flo 1 år fram så han kan jobba massor och slippa va hemma. 
Så är det inte (hoppas jag) men så jag känner. 
Nä inte halka in på de spåret nu....
 
En  bra söndag är det ännu iaf. Ska på promenad sen och så blir det väl bra med det. 
Och sedan ska jag maila fitlab och planera för mitt köp av pt. Nu Ska det göras punkt slut. 
Puss & kram 
Anna ♡ 

RSS 2.0