Bvc

Nej jag ger upp med bvc och hosta.  De får väl vara så här då, tydligen så är det heeelt normalt. Så nu ger ja upp.
De blir som det blir och är som det är. 
Ja vad ska man hitta på idag då? De är värdelöst att vabba, inget kul alls. Men de ska de väl inte heller vara antar jag. 
Ellie kikar lite på clifford Och ja sitter och funderar på allt möjligt.  De var väldigt roligt att träna igår,  missade ett styrkaspinningpass,  men hade plockat ur mina spinningskor och sist jag var på spinning utan dom trodde ja fötterna skulle  gå sönder. Så valet var inte svårt.  Men jag kämpade på ändå.  Hoppas att ja kan gå ikväll igen.  
 
Puss & kram 
Anna ♡ 

Inre oro

{"editor":"mobile_publishme","post":[{"type":"text","attrs":{"value":"Hallojsan,  här kikade jag inte in igår direkt, men nu är jag här.  Sitter på toalocket och lyssnar på Ellie när hon sjunger i badet. Ellie dras med en envis hosta som gör att vi alla , eller ja inte pappa Marcus för han snarkar mest som en hel gris, men vi andra är vakna. Svårt att sova bredvid någon som hostar tills man nästan kräks,  de är inte kul. Varken för mig eller Ellie. Så idag blev de en hemmadag,  ringde bvc men de va inte mycket värt, de är de aldrig heller, enda rådet var att ge bisolvon eller sött dryck som saft och då kan ja ju säga att glöm det! Inte en chans. Bisolvon är ju sött de med men de är medicin ändå, som KAN hjälpa och då är valet inte svårt mot söt totalt onödig saft!","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Jobbar på, tränar på, är i en liten svacka just nu med träningen men kämpar på, annars sänder inte så mycket här.","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Så behöver jag nog  läsa min stressbok igen för jag känner återigen en sån otroligt stark inte stress som jag vet är mycket negativ och oerhört jobbig att bära på. ","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Men när jag väl är där så är de svårt att bryta det. De krävs en del jobb. ","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Men vem sa att livet är enkelt och smärtfritt? ","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Puss & kram ","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Anna ❤","style":""}},{"type":"images","attrs":{"arrangement":1,"images":[{"large":"https://cdn1.cdnme.se/4182633/9-3/image_58dbb3efe087c37b2125d135.png","small":"https://cdn1.cdnme.se/4182633/9-3/image_58dbb3efe087c37b2125d135_thumb.png","oid":"58dbb3efe087c37b2125d135","mobile":false},{"large":"https://cdn3.cdnme.se/4182633/9-3/image_58dbb3e0ddf2b329a8ecb562.jpg","small":"https://cdn3.cdnme.se/4182633/9-3/image_58dbb3e0ddf2b329a8ecb562_thumb.jpg","oid":"58dbb3e0ddf2b329a8ecb562","mobile":false}]}}]}

Magsjuka på Smörkullen

Fy farao, jo de är sant magsjukan hittade även till Smörkullen. Fan! Usch. 

Började med lilla stackars Ellie som blev dålig och kräktes i veckan och sen igår, torsdags kväll så blev jag dålig oxå. Kräktes ett antal gånger på kvällen. Idag fredag har magen varit bättre, men jag är trött, uttråkad, vissen och inte helt på topp. Nu hoppas vi på bättring snarast. 

Minns inte när jag ens hade magsjuka sist, tror de är typ 10 år sen minst. Men nu blev det min tur alltså. Ingen annan i familjen har, ta i trä, än smittats så ja hoppas de stannar här. Nu kör vi 48 timmar så är vi fit for fight sen igen. 

Händer massor hela tiden tycker jag, kanske därför ja aldrig hinner skriva här längre. Tråkigt och synd men man har inte alltid tid till allt man vill. 
Samtidigt som jag skriver detta kikar, småsneglar jag på farmenavsnitt som ja missat i veckan. Roligt program det där. 

Men jag tog mig i kragen och bytte sängkläder och vi har varit ute och pratat med grannen, och farmor och farfar på avstånd, och lekt med spis och grejer i solen. Helt fantastiskt väder är det och jag ser våren igen. Kändes ju sådär häromdagen när man precis fått smak på våren och så kom det massa snö. 


Har ju oxå missat att berätta att jag och vår lilla familj, men mest jag (ingen annan är speciellt intresserad) köpt oss ett litet växthus. 
Det har alltid, eller väldigt länge varit lite av en dröm. Både min syster och framförallt min mamma har ju fina trädgårdar och växthus. Så himla mysigt. Så efter lite funderingar så började ja kika runt på alternativ. 
Skånska byggvaror var förstahandsval men ändrade mig ganska fort om det. 
Kollade willab garden, classicum mm sen hittade jag bygghemma som jag fastnade för direkt. Hittade snabbt ett växthus som jag gillade. Sög på karamellen en stund men sen hamnade jag på en sida som heter grohus, tidigare växthusbutiken. 
De var inte ett sånt växthus jag alls ville ha från början men när jag kikat lite så kändes de bra. Sen började de svåra, tog kontakt med säljaren och började diskutera. Märkte snabbt att de inte bara är att "köpa ett växthus" eller ja ska du ha ett sånt litet vanligt så är det väl en sak men inte när man ska ha ett större. Så efter mycket om och men, mail, samtal och funderingar så bestämde jag mig (med lite hjälp från min älskling) det blev ett Variant 426  25.6kvm. Jättefint blir det är jag övertygad om. Men de är lite pyssel innan och under och efter såklart. De ska muras en grund, bestämmas vart de ska stå mm. Ja de löser sig, men yes! Nu har jag ett växthus, åh de ska bli så bra detta. ☺️ 
Så nu hoppas jag på massa tips och trix och smarta lösningar av mina nära och kära. Och framförallt hjälp tomatplantor och gurkor och allt som hör ett växthus till. 

Har sagt de förr, ska försöka bli bättre på att uppdatera här, men befinner mig oftast på Instagram eller Facebook. 

Trevlig helg 
Puss & kram
Anna ❤️


RSS 2.0