Ja så Typiskt mig! Allt eller inget! Why be average... when you can be more!

Tog mig i kragen och begav mig ut på en kvällstur. Skulle bli en vanlig pw,  powerwalk, men det slutade med att jag joggade mestadels av tiden och det har jag inte gjort på väldigt länge, vilket kändes igår kväll och ännu mer idag.. aj aj.

Men det är lite sån jag är tror jag! Alla hittar vi våra sätt att träna och komma igång.  Detta är ett av mina. JAG vet att det inte alltid är så bra att köra fullt ut till 150 % med en gång och att det ofta falerar ganska snart, man vill för mycket direkt.  Men oftast så är det just det som behövs för mig för att jag riktigt ska komma igång och hitta den där riktiga känslan igen.  En riktig kickstart,  sen gäller det att hitta fungerande rutin snabbt och planera min träning utifrån mina förutsättningar och sedan planera övriga livet efter träningen. Inte tvärtom, det funkar inte för mig. Snabba viktresultat t ex gör att jag håller motivationen uppe och fortsätter. Sen kan de gå lite långsammare efter starten men huvudsaken är att jag ser att det jag gör funkar! Det är ju de som är det negativa med träning, just att det tar sin tid att hitta känslan, den där måbrakänslan och att se resultat. Där faller många snabbt. 

Måndag & ont men en stor kopp kaffe hjälper nog!
Började som en powerwalk, pw, men slutade med att jag joggade mestadels av tiden.
Kollade läget inne i byn, vi har ju ett utegym som jag ska kolla på.
New balance är de bästa skorna.
Denna lilla väskan är Oslagbar på Såna här infall. Såå bra. 
STYRKA. Jag klarar så mycket mer än jag tror. Allt går bara man vill! 
Nyvecka nya möjligheter, Amanda & Marcus har åkt till jobbetoch vi är hemma. Ellie vaknade själv vid 07.35 sömntutan som inte vaknat förrän närmare 09.00 senaste veckan. 
Puss & kram 
Anna ♡ 
 
Visa fler inlägg