Åh nej... varför blev det så?

Nej.
De har verkligen hänt något jättetråkigt.  
Stefan på badet skrev ett inlägg idag på fb om att gymmet tyvärr är satt i konkurs.  Kunde inte tro de va sant när jag läste det.  Han som har grejat så och verkligen byggt upp badet & framförallt gymmet igen. 
Känns jättetråkigt även om jag inte kunnat vara där på länge. Men att jag skulle va ritar varje dag skulle nog knappast hjälpt dom heller. 
Jätte jätte tråkigt och de skulle vara öppet till på fredag. Men sen då? Tråkigt och ledsamt är det. För att inte tala om hur det känns för dom. Vad händer med dom nu då? 
 
Idag är oxå en stor dag för Amanda som börjar 6an. Högstadiet. Det är ju inte klokt egentligen.  Det var inte längesen hon var liten.. de är hon inte längre. De var spännande imorses och lite nervöst men nu har hon cyklat iväg till skolan. Det kommer gå alldeles utmärkt. 
 
Och eftersom De kom ett par tänder till, kom oxå snuvan och ögoninfektion, tror nog de blev lite värre denna gången eftersom vi har inskolning (många nya baciller) oxå. Så vi bestämde att vi är hemma idag. Men vi har ju tid på oss så de gör inget. 
 
Nu ska vi göra gröt. Äta frukost och dricka kaffe. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0