Våren är här hörrni! Trots att jag nog tror att det kommer ett bakslag nästa vecka enligt vädermänniskorna på tv. Men det gör inget, jag har sett fästing länge, tussilago, snigel 🐌, nyckelpiga 🐞 och citronfjäril häromdagen. & en hel del blommor blommar & är på väg upp så jag har hopp om vår & sommar.

Trots de hemska viruset som härjar. Försöker inte tänka så mycket men man måste ju komma ihåg att det inte är över än & att man inte får "slappna av".
Det tror jag & känner på mig att det börjar hända. Det känns så. Hoppas att regeringen och Anders Tegnell, epidemiologen lyckas hålla oss på tårna. Tänker att ju längre tiden går desto mer "glöms" det av. 
Det gör mig rädd.

Men jag hade nog inte brytt mig mycket om Karantän. Jag trivs väldigt bra själv. Gillar att göra saker ensam. Fikar gärna ute bland folk men det bästa är att få sitta själv med en tidning 📰 då. & bara observera andra, fundera & tänka. Det gillar jag. På mina villkor. De är det bästa. 
Visst kan jag "sakna" nån ibland. Typ en vän eller nåt. Känner mig sällan bekväm bara, de är problemet. Där har vi den där självkänslan, den är inte på topp. 

Men men nog om det. 

Ha en bra lördag & helg 
Puss 😘 
Anna 




Visa fler inlägg