Det blir mycket på en gång.

Finns mycket att ventilera men får ju sålla lite oxå. Idag sitter jag på. Rasta Falköping och äter frukost, ska till Jönköping och hämta byscha. Mycket varierande arbetsuppgifter har jag, men det är De Som gör att de är Roligt oftast. Igår älskade jag regnet (inga dåliga kläder) men fan för leran, hellre en regnig dag än lera men man kan inte välja tyvärr. Idag sol och sitta i bilen hela dagen.


Har ett väldigt bra jobb ska ja säga. Finns inte smycket att klaga på, de skulle jag bli bättre på Att tänka oftare på. Jag behöver oxå ständigt och ofta bli påmind om det som så mycket annat. De försvinner liksom bland allt annat i skallen. 

Amanda. Hon min underbara tjejer som alltid tänker på alla andra oftast, alltid att alla ska ha de bra o vara glada. Hon har flera dagar i denna veckan lagt Ellie.  Kikar man in så ligger de 2 små grisar i hennes säng och snarkar ikapp 😂 snäll fina goa Amanda. 

Nu är det inte många dagar kvar till nästa utmaning drar igång! Åh de ska bli så intressant och kul. Jag vann ju en tävling på instagram där vinsten var 16veckor ptonline. 🙄🤤 så jag fick välja när Ja vill börja och värkar på måndag men med ett liten paus vid jul o nyår. Jag har utförligt beskrivit hur jag vill ha mitt upplägg och kommer att ha en del frågor och tankar kring träning o kost. 

Framförallt hoppas jag på en lärorik tid, lite synliga tecken på Kroppen att jag har gjort detta i form av muskler. Samt en ökad kunskap om hur jag ska må. Som bäst, bli bäst och fortsätta jobba med mig o kroppen så att jag mår bra. De ska bli så roligt iallafall.


O än inget nytt på växthus fronten 🤔 den som väntar på något... Väntar oftast för länge.. Suck. 

Kontrast, slitigt byxa och handväska
Frukost

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0