Härlig helg med hotell

Publicerat i:
Ja och Amanda åkte ju till Göteborg i går och vi hittade ju vårt hotell fort.  Good morning hotell i frihamnen centralt.  Jättemysigt Kan man säga.  Först på listan var att göra nordstan/femman.  Vi gick och gick och handlade kul saker. De blev ett par vändor fram o tillbaka från hotell till nordstan igår men de gjorde inget. 
 efter den svängen först så checkade vi in och vilade lite.  Sen gick vi ut igen,  brunnsparken och vidare bort mot avenyn,  vi stannade på Harrys och åt jättegod mat. Hamburgare med tillbehör och bara satt och pratade. 
Sen gick vi hem till hotellet igen.  
Där kollade vi på tv och smaskade på mörk choklad o nötter.  


Vi gick ifrån de vi bestämt igår men samtidigt känner jag inte de som nåt problem,  så länge de stannar där.  Och vi har pratat om det och jag tror vi är på samma tänk när de kommer till det. 
Så länge vi håller oss till dessa få gånger och väljer noga hur o med vad vi ska "fuska"  så tror inte ja de blir ett problem. 

Nu har vi avnjutit en jättegod frukost,  de hade jjag  sett fram emot. Lyxigt är det. Nu börjar den nya veckan så nu har vi fuskat färdigt.  

Det här behövde verkligen vi. 
Speciellt Amanda.  Vi har haft de tufft och har de fortfarande men vi är på rätt väg känns de som. 
Små saker att se fram emot tror jag är bra.  
Jag är jättesugen på att kolla på resa utomlands lite längre,  men de krävs lite mer planering. 
Så de är fortfarande under planering. 
 Vi får se helt enkelt. 
Men nu ska ja dricka upp mitt kaffe och sedan så ska vi lämna Göteborg för denna gången och åka vidare till Allum för ett stopp innan vi åker hem till våra små älsklingar.  

Hoppas ni haft en bra helg oxå. 
Puss på er och kram
Anna ❤