Lynchad

Skrev ett inlägg på facebook där jag bad om hjälp i en viss fråga.
Men om de gäller barn, mat och speciellt om det gäller att man inte vill ge dom va skit som helst då är man ute på jävligt hal is!  Då är folk som galna att påpeka hur idiotiskt det är och allt möjligt.
Speciellt i en viss grupp, "vi som gör egen barnmat", där är man inte klok om man frågar om sånt. De urartar alltid till slut, fnissade åt de sista inläggen och orkade inte ens läsa vissa. Jag bad om hjälp men de glömdes bort och istället är man korkad om man upptar doktorer med frågor och intyg, de undrades och frågades om anledningen till mitt val, och i början skrev jag kortfattat varför men oj oj oj..
Men lite kul är det ju. :)
 
I en annan grupp var det mer behaglig ton, en grupp jag faktiskt tycker kändes klokast att fråga i, den andra håller jag mig nog i fortsättningen bara till att läsa lite i. Jo den heter "småbarnens lchf".
 
Vi har i alla fall haft en bra dag idag, jag och mina 2 tjejer. Vi drog till Alingsås och köpte träningsskor, handlade på maxi, fick bland annat med oss mjölk i glasflaska hem från en maskin i affären. Gäsene mejeri. Sen tittade vi på deras kossa och kalv utanför innan Ellie la huvudet på sned och tyckte att den va rätt stor och otäck och protesterade en aning. Då gick vi till bilen och åkte in till stan och åt mat på Mangiamo. Sen kikade jag snabbt in på Balders hage och sen åkte vi hem.
Sportlovet håller ju fortfarande på och Amanda ska åka till sin kompis i Vara sen efter vårt spinningpass ikväll.
Jag är ledig även imorgon så de är skönt.
Är för övrigt rätt nöjd med min arbetstid nu, känns skönt att kunna umgås lite med barnen och va hemma när dom är små, i alla fall ett av dom.
Måste klura ut hur min framtid ska se ut också. Kan ju i alla fall önska.
Har en del planer men de är fortfarande jobbiga stora steg.
Jag vet inte om jag är mogen, om jag vågar.
Tänk om jag faller.... och aldrig kommer upp igen.
 
Sista tiden har varit jobbig, riktigt jobbig, idag känns de bra, men de är från dag till dag. Tar en dag i taget och imorgon ska jag på möte.
 Har alla andra en vän att prata med? En riktigt bra vän alltså som man kan prata med ALLT om?
Jag är av en sorten att jag inte kan prata med vem som helst, för att jag får dåligt samvete om jag tynger en annan person med mina problem.
 
Hoppigt inlägg men Amanda är så himla bra på att ta hand om Ellie. Hon är verkligen en jättebra storasyster. "Syster" säger Ellie.
Hon grejar och pysslar med henne och Ellie älskar att va med henne.
Mysigt tycker jag.
 
Trevlig kväll
Puss och Kram
Anna <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0