Och de händer hela tiden, överallt inte bara här såklart.
Kanske händer de mer den här tiden på året när man ska tända ljus och så.
Husbränder. En familj i Sverige befaras ha brunnit inne inatt och en familj här borta hos oss såg sitt hus brinna ner inatt.
Och de hände ännu närmare oss häromveckan. Bara någon kilometer bort. Det är väldigt hemskt.  
Har satt upp och kollat alla brandvarnare i huset och ser ofta till att släcka lamporna om ja är osäker. Bytte ut alla ljus i ljusstaken i köket förut oxå. Tänder bara ljus på kvällar då vi tar de lugnt och befinner oss på ett ställe i huset. 
De är otroligt hemskt. 
Kan inte ens föreställa sig att förlora allt man äger. Alla minnen, sitt hem och kanske även livet. 
Fruktansvärt är de enda jag känner.
 
Idag är det lördag och 48 timmar har gått, regeln ni vet för magsjuka. Skönt.  Jag vet inte vad det var som hände Egentligen men lite märkligt är det. Alltså den enda som kännt av detta eventuella magsjukedramat lite, fast i andra änden, är Amanda. Jag och Marcus är ganska friska.
ja de spelar ingen roll för är de något ja tycker man håller på hårt så är de 48 timmar vid magsjuka och då EFTER SISTA SISTA KRÄKNINGEN! Sen är de inte så noga. Missförstå mig rätt. Alltså förkylningar och annat vanligt känner jag inte så himla mycket för, så länge de inte påverkar allmänna tillståndet och de Inte är feber.
Så nu är vi hyfsat friska igen. 
 
Dricker kaffe i min fina mugg och ja just de bloggar.. passar på medans liten sover ute i sin vagn.
Idag får vi troligtvis hem en gran oxå, pappan fixar detta. Perfekt. Då kan den gotta sig i pannrummet ikväll o natt så tror ja vi ska klä den sen imorgon.  De ska bli spännande att se hur mycket den får va i fred för Ellie. Men den kanske sticks och då kanske man låter den vara.
Föreslog  fakriskt plastgran , mest på skämt för ja vet att då kan julen skrotas enligt Marcus, och nej en plast gran skulle aldrig komma in här. Så gräsligt fult, och alla dessa färger som finns och speciellt vit! 😅 fruktansvärda och otroligt fula.
De ska stickas, lukta skog, och så ska man se hur spindlarna med 18 ben och 4 ögon  hoppar jämfota och dansar vals på grenarna med älglopporna ocn helst välta helst minst 1 gång, alla kulor ska hängas för säkerhetsskull ca 1 meter upp i granen oxå för att katter, klåfingriga små barn och annat löst folk Inte ska få tag på det... och gärna spillas ut lite vatten på golvet oxå,  barras så till den milda grad att man hittar granbarr mitt i sommaren som missats dammsugas upp. Då är de jul och det är så det SKA VARA!
 
Vi ska koka lite fudge sen, de ska bli Smaskens. Ska försöka hålla mig ifrån kolhydrater så mycket som de går, välja bra och framförallt välja. Samtidigt inte vräka på med fett och socker,  Så kanske de Inte blir för många kilon upp som blir tråkiga att bli av med sen.  Men de klart då får jag ju komma till gymmet... 😂😉
Nä ja tror på sunt förnuft, de gör jag alltid. Skulle om något vilja kunna dressera den där geleklumpen kallad hjärna om ja kunde. Så mycket lättare de blev då. Den kidnappar oss allt som oftast och får oss att sluta tänka och bara göra. 
 
Puss och kram 
Anna ♡ 
 
 
 
#1 - - Emelie :

Bra att du håller dig till 48-timmarsregeln! Jag vill bara skälla ut alla som inte gör det. Fattar de hur de sabbar för ALLA andra? Inklusive sig själva eftersom magsjuka går runt och de lär får ta tillbaka den. 48 timmar efter sista symtom- hur svårt kan det va? Och när folk säger att det inte är magsjuka, utan nåt de ätit. Det VET de inte. Stanna hemma! (Ja jag blir upprörd av folk som inte följer regeln).

Hoppas godiset blev bra iaf :)

Svar: Ja. De måste hållas! Skulle bli riktigt Sur om ja visste någon som inte höll det!godiset blev okej.
Anna ♡