ja så blir det när överskrifter saknas.. ha ha ha .
 
Bvc kontroll/besiktning idag och det gick som förväntat bara det aatt jag inte visste det skulle bli sprutor, det hade ingen sagt till mig, men det blev det och det gick bra. Nu blir det ingen förrän vid 1 år.
 
5 månader
 
64,5 cm lång,  8030 g tung. 700 g upp sen sist 1 månad sedan.
Min lilla tjej blir stor..
Är mycket glad att hon inte fått tänder, det kommer tids nog ändå, Amanda hade 2 tänder när hon var 5 månader och det gick tydligen att amma ändå för jag slutade inte förrän efter6 månader med henne, men jag vet att de kommer. Det är skönt att det går lite långsamt tycker jag mycket med tanke på att varje dag hon är liten kommer aldrig tillbaka igen, vill ju hinna njuta av tiden.
 
Så idag ska vi se om vi kan sy 2 julstrumpor, såg i en tidning och det måste jag göra. De var så fina och tyg har jag ju så det kan inte bli problemet.
 
 
Lyssnar ju på min bok " Du äger" med Mia Törnblom nu, det är såna självkänsla böcker som är jättebra och som jag verkligen behöver lyssna på. Ska oxå göra det innan jag går tillbaka till jobbet sen, då är det verkligen läge.
 
Sedan kan jag med 99 procents övertygelse säga att jag har ännu ett diskbråck i nacken, det vet jag för att det gör ont, jätteont ibland, och det strålar ut i handen och det gjorde det de andra gåmgnerna oxå men nu är det tummen och pekfingret istället, så de sätter sig olika hela tiden, och jag vet det, det är sånt som nästan alltif kommer tillbaka. Men det är otrecvligt, och jag kan nog inte göra annta än att äta tabletter och det gör jag inte mer än absolutaste nödfall och då ska det göra ONT, det gör det inte nu och sen går det väl över någån gång tänker jag.
Men när både ländryggen och nacken gör ont då är det ibland jobbigt.
inbillar mig att mina promenader gör gott. Har ännu i dag inte kommit ut, lillan socer nu ute men jag ska gå sen, idag hoppas jag faktiskt att hon blir trött ochsömnig så jag kommer ut lite.
Solen skiner ju och det är jätteskönt men det finns ett problem, och det är att då ser jag dammet..... och shit då blir jag galen och börjar tokstäda. & det är inte alls kul. Så därför är det bättre att gå ut och låtsas att det inte finns damm... ta de ten annan dag liksom.
 
Nä så det blir nog lugnt idag. Ska se om jag och Amanda kan planera en dag att åka och köpa lite klappar, och baka pepparkakor och lussebullar, tänker vägra lchf under jul!
Nä men alltså det är så viktigt för mig, god mat och lite godis, ja LITE, man behöver inte moffa bara för att utan för att man tycker det är gott. & jag vill njua under dn bästa helgen på hela året och då skiter jag i lchf.
Tänker inte göra konstiga lchf bullar heller och så men eget godis blir det lite lchf utan så mycekt socker i, mer nötter och kokos och sånt gott.
 
Längtarrrrrrrrrr........
 
Så nu ska ja leta fram tyget till strumporna och återkommer med färdigt resultat.
 
Puss & kram
Anna♥